Wing Tsun vizsga Békéscsabán
2015. március 06. 11:37

Wing Tsun vizsga Békéscsabán
A Magyar Wing Tsun Egyesület Békéscsabán, nagy sikerű szemináriumot tartott. Békés megye több városából érkeztek tanulók: Békéscsabáról, Gyuláról, Szarvasról.
Profight: Harcművészeti felszerelések széles választéka!

Si-Hing Széll Gábor
8. fokozatú mestert , aki a Békés megyei csoportok instruktora is, egyben kelet-Európai főinstruktor helyettes is, elkísérte több Hajdú-Bihar megyei tanítványa is. Az Ő meghívására érkezett Si-Fu Máday Norbert Kelet Európai Főinstruktor,nagymester (9. M.O.A), aki a Wing Tsun Kung Fu mélységeibe engedett bepillantást nyerni a tanulóknak.

A Wing Tsun egyik fő jellegzetességét, a közelharcot, annak helyes kivitelezését mutatta be. Nagyon nagy türelemmel magyarázott, személyesen foglakozott a diákokkal, látva azok lelkesedését és az előző évhez képest mutatott fejlődésüket. A szeminárium ünnepi hangulatát fokozta, hogy megyénk vezetője, Si-Hing Széll Gábor nem régen lépett a nemzetközileg is nagy tisztelettel fogadott 8. mesterfokozatra. Hosszú évek áldozatos munkájának gyümölcse érett be. Az elismerés egyaránt szólt a mester kiemelkedő technikai tudásának és annak a különleges iskola szervezői és tanítói kvalitásának, amelynek segítségével sok, nagy tudású tanítványt képezett és képez, mind a mai napig. A kemény napot vizsga zárta, amelyen minden tanítvány sikeresen vett részt. Gregor László