John Kavanagh McGregor visszatéréséről
2017. szeptember 07. 15:25

John Kavanagh McGregor visszatéréséről

A Floyd Mayweather elleni potenciálisan rekoddöntő „Money Fight” után a híres edző szerint a kikapcsolódás ideje következik és egy rövid időre félre kell tennie a jövőbeli terveket. Más szóval Kavanagh nem számít arra, hogy látjuk McGregort a közeljövőben a ketrecben.

„Valószínűleg egy kicsit késő van már, hogy reálisan számítani lehessen egy másik küzdelemre az év vége előtt, mert még egy edzőtábor eltervezése és végigcsinálása az ő szintjén is sok lenne.” -írta Kavanagh egy ír weboldal számára. „Nehéz elképzelni tőle még egy harcot 2017-ben”
 
Dana White, a UFC elnöke biztos abban, hogy McGregor az év végén megvédi könnyűsúlyú bajnoki címét. Azt is mondta, hogy a visszavonulás lehetősége is fennáll, miután megkapta a bevételeket a Mayweather elleni veresége után. A rendezvény, Stephen Espinoza, a Shpowtime elnoke szerint eltörli a „pay-per-view” vásárlások eddigi rekordját, így az írnek 100 millió oka van arra, hogy többé ne harcoljon.

Kavanagh nem tartja valószínűnek ezt a forgatókönyvet - legalábbis még nem. Szerinte az a kérdés, hogy mikor tér vissza McGregor, nem az, hogy visszatér-e. A következő ellenfele már megvan a fejében, csak az a kérdés, hogy mikor áll készen egy újabb edzőtábor teljesítésére.
 
„Már rég óta mondom, hogy a Nate Diaz elleni trilógia folytatása lenne az a küzdelem, amit szívesen látnék.” -írta „Már csak nyélbe kell ütni az eseményt.”
 
Diaz kétségtelenül egyetért. A kaliforniai Stockton nagykövetét nem motiválják olyan ellenfelek, mint Tony Ferguson. Ebben egyetért Diaz és Kavanagh. Az edző elutasította Fergusont és Kevin Lee-t, mint jövőbeli ellenfeleket.
 
„Hogy teljesen őszinte legyek, nem is tudtam ki az a Kevin egészen a közelmúltig.” – írta Kavanagh. „Tony kemény küzdő, de nincs olyan vonzereje, ami felpezsdítené az ember vérét, különösen a Nate Diaz és Eddie Alvarez visszavágó történelmi jelentősége mellett.”
 
„Conort ismerve már ma este kaphatok ez üzenetet” -írta. „Nehéz megmondani, mi lesz a következő lépése. Éppen ez az egyik olyan dolog, ami annyira lenyűgözővé teszi.”
 
McGregor pillanatnyilag háború pusztítását élvezi, még úgy is hogy nem győztesként hagyta el a ringet. Azonban így talán még több lehetőséget kínál számára a jövő.
 
McGregor és KavanaghMcGregor és Kavanagh


forrás: mmajunkie.com