Kollegák Bisping-ről
2018. május 29. 18:00

Kollegák Bisping-ről

Ahogy már korábban írtuk, Michael Bisping szögre akasztotta a kesztyűjét és visszavonult az MMA-tól. Ellenfelei, barátai, MMA-s társai is nyilatkoztak ezzel kapcsolatban, lássuk kiből ilyen érzelmeket váltott ki a visszavonulása!

Jon Anik

„Gratulálok a legenda Bisping-nek a kiemelkedő UFC-s karrierért! Senki más nem tett annyit az MMA növekedéséért az Egyesült Királyságban. […] Hálás vagyok, hogy lehetőségem volt látni és kommentálni a meccseit. A következő megálló: Hall of Fame.”

 

Daniel Cormier

 

„Bisping barátom kiszáll a játékból. Gratulálok a csodás pályafutáshoz uram. Megcsináltad! Felhívtad magadra az emberek figyelmét így, vagy úgy és nyertél és még többe nyertél. Ember, ez az, ami számít. Gratulálok barátom! DC”

 

Angela Hill

 

„Őszintén örültem, amikor bajnok lettél, köszönöm, hogy te te vagy Bisping!”

 

Demetrious Johnson

 

„Élvezd a nyugdíjasságot Bisping! Csodálatos karrier a tiéd és mindig élvezet volt számomra veled osztozni a rivaldafényben!!”

 

Chris Weidman

 

„Gratulálok Bisping-nek a visszavonuláshoz! Sokat elért ebben a sportban és tuti Hall of Fame-es! Sajnos nem volt lehetőségünk küzdeni, de élvezet volt szívatni egymást néha. Fényes jövő áll előtted. Élvezd!”

 

Derek Brunson

 

„Nagyszerű karrier Bisping. Mindig is akartam veled küzdeni, mert legendás és top harcos vagy. A legjobbak között maradás sokat kivesz az emberből, ezért tisztelet jár. Élvezd!”

 

Joe Duffy

 

„Gratulálok Bispingnek a hihetetlen karrierhez!! A szíved és a tiszta elhatározásod, hogy eljuss a csúcsra, mindig is inspirált, minden jót, akár mi is következik”

 

Rafael dos Anjos

 

„Gratulálok a csodálatos utazáshoz Bisping. Élvezet volt veled edzeni és egy kicsit segíteni téged utad során. Minden tiszteletem a tiéd”


forrás:mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu