Karate tábor és Danvizsga Gyomaendrődön.
2015. augusztus 17. 11:08

 Karate tábor és Danvizsga Gyomaendrődön.
2015. 07.26 - 08. 01 –ig Gyomaendrődön került megrendezésre a mára már hagyománnyá vált nemzetközi táborunk. A táborozásra Szlovákiából, Ukrajnából, Németországból, Angliából és Magyarországról érkeztek karatékák.

A tábort Hanshi Yoshio Kuba 10. danos Okinawa Goju - Ryu mester vezette. A 105 fős csapatot két részre bontottuk  színes övesekre és a barna- fekete övesekre, így két csoportban  zajlottak az edzések és a foglalkozások. A színes öves csoport edzéseibe besegítettek a hazai és a külföldi rangidős sensejek is. A tábort sensei Fischer Mihály válogatott edző és tanítványai által vezetett WKF kumite edzés zárta, ami szintén nagy sikert aratott. A nyelvi akadályok nem merültek fel mert sensei Nana Shimizu az edzéseken és az egyéb programokon is egyenesben fordította Kuba Hanshi szavait. Ezúton szeretném megköszönni Nana Sensei segítségét, támogatását.

 A tábort kyu és danvizsga zárta ahol többen előreléphetek az övfokozataikban. Sikeres danvizsgát tettek Hanshi Yoshio Kuba 10. danos  tanárunk előtt:

-          Gróz Levente 1. danra  (Magyarország)

-          Flamich Gábor 2. danra (Magyarország)

-          Andrej Ovchinnikov 2. danra (Németország)

-          Vladimir Goloveschko 2. danra (Ukrajna)

-          Torma Gábor 3. danra (Magyarország)

-          Sztranyák László 4. danra (Szlovákia)

-          Alekszej Konovalov 4. danra (Ukrajna)

-          Harsányi László 6. danra (Magyarország)

A dan vizsgákat követően a legnagyobb meglepetésemre Kuba Hanshi kinevezett az Okinawai Szervezete európai vezetőjévé, képviselőjévé.

A diplomaátadása és a vacsora után a helyi strand területén egy hajnalig tartó partival zártuk a tábort. Másnap reggel elkezdtük a készülődést két tanítványunk esküvőjére, ami szintén kiválóan sikerült.

Szeretnék gratulálni a szervező csapatunknak a fantasztikus munkájukhoz!

Külön köszönetet mondok mindenkinek aki hozzájárult a rendezvényeink sikeréhez!!

A táborról készült képek:

https://www.facebook.com/karate.sakura.kai/photos_stream?tab=photos_albums

 

Harsányi László