Kiváló évet zárt a Magyar Kempo!
2014. december 27. 12:37

 Kiváló évet zárt a Magyar Kempo!

Hagyományos évzáró ünnepségét tartották a Zsámbéki-medence kempo egyesületei az elmúlt hétvégén. 2014 legsikeresebb magyar kempo klubja is ebből a régióból került ki: a felcsúti Fehér Tigrisek a szigethalmi Dojo Lovásszal holtversenyben érdemelték ki ezt a címet.

Profight: Karate felszerelések széles választéka!

Három tornagyőzelem és három második hely volt a mérlege a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE-nek a 2014-es versenyszezonban. Ezzel a szigethalmi Dojo Lovásszal holtversenyben az év legeredményesebb magyar kempo egyesületének bizonyult. Az eredményekért járó díjat a szövetség januári rendezvényen adják át, azonban számos egyéni elismerést kiosztottak a Zsámbéki-medence klubjainak tartott évzáró rendezvényen, a hétvégén. A többi között díjazták a legjobb lány és fiú sportolókat, a fejlődésben lévő harcosokat, és a segítőket. Kornély György, Németh István és Szilágyi András klubvezetők munkáját is jutalmazták. Díjat vehetett át továbbá Mészáros János, a felcsúti egyesület elnöke is, a klub iránti kiemelt támogatásáért.

 

Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke megköszönte valamennyi klub harcosának, edzőjének, vezetőjének munkáját, valamint a szülők segítségét. Kiemelte az áprilisi, hazai rendezésű világbajnokság sikerességét mind szervezés, mind versenyzés tekintetében (a magyar válogatott az összetett 2. és 3. helyet szerezte meg). Szintén hangsúlyozta fontosságát annak, hogy szeptember óta a Magyar Kempo Szövetség képviseli hazánkat az MMA Világszövetségben (a bakuEb-n Magyarország megszerezte az első érmét is).

 

A VálvölgyeÉtterem és Pizzériában lezajlott banketten az átalakuló félben lévő Újfehértói Kempo HSE, valamint a fővárosi Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia képviselői is részt vettek.

 

Legeredményesebb sportolók klubonként:

 

Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE:

Legeredményesebb lány: ­Ódor Lili

Legeredményesebb fiú: ­Ódor Erik

 

Bicskei Harcosok Kempo HSE:

Legeredményesebb fiú: Valencsik Csaba

 

Budajenő Kempo Klub:

Legeredményesebb lány: Osvald Hanna

Legeredményesebb fiú: Fülöp Márk

 

Budakeszi Kempo Iskola:

Legeredményesebb lány: Nagy Zsófia

Legeredményesebb fiú: Kiss Barnabás

 

Herceghalmi Kempo Dojo SE:

Legeredményesebb lány: Orbán Rebeka

Legeredményesebb fiú: Strasszer Zsombor

 

Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia:

Legeredményesebb lány: Megyeri Szabina és Bartha Boglárka

Legeredményesebb fiú: Lacza Ábel

 

Újfehértói Kempo HSE

Legeredményesebb lány: Bodnár Boglárka

Legeredményesebb fiú: Szabó Tibor Benedek