Gyerek tábor Gyomaendrődön
2014. július 16. 17:05

Gyerek tábor Gyomaendrődön
Hagyományainkhoz híven az idén is megrendezésre került a Karate Gyerek Tábor 110 fő résztvevővel.
A tábort az idén is Gyomaendrődön került megrendezésre 2014.06.28 - 2014.07.04 –ig.

Profight: Karate felszerelések széles választéka!

A hagyományos karate programok  mint kihon, kata, kumite mellett különböző kreatív kézműves foglalkozások, és egyéb sport és verseny játékok kerültek lebonyolításra. A gyerekek nagyon élvezték a különböző elméleti és gyakorlati feladatokat. A délutánjainkat  a helyi strand fürdőben töltöttük, az utolsó napon a medencét megtöltötte a 110 karatéka és egy vízi edzéssel búcsúzott a gyomaendrődi tábortól.

A vízi edzés
A tervezett edzésprogramok zárásaként sor került az övvizsgára is ahol többen sikeresen teljesítették a következő övfokozathoz szükséges
követelményeket. A tábort egy Disco zárta a helyi strand területén. Jó volt látni, hogy a különböző klubból érkezett gyerekek egy csapatként edzettek, játszottak és egy csapatként szórakoztak. A tábor jó hangulatban, eredményesen és balesetmentesen fejeződött be.

Szülinapi torta

Szeretnék köszönetet mondani a rangidős tanítványaimnak (Slezák Anikó, Bakosné Valkai Márta, Harsányi Ildikó, Marosfalvi Katalin, Sraga Zoltán, Utasi Viktor, Bakos Gábor, Csehi György, Kruchió Tímea, Pavelcze Bnedeguz, Ványi Brigitta, Varga Tímea) akik a tábor szervezésében és levezetésében oroszlánrészt vállaltak. Továbbá köszönetet mondok mindenkinek aki a munkájával, támogatásával hozzájárult a tábor sikeres lebonyolításához.

-          Betlen Gábor Szakképző Iskola Gyomaendrőd,

-          Ligetfűrdő Gyomaendrőd,

-          Pesterzsébet önkormányzata,

-          Szigetszentmiklós önkormányzata,

-          Peller Kálmán vállalkozó,

-          Rideg Zoltán vállalkozó,

 

Több száz fotó a táborról : https://www.facebook.com/gojukai.hu/photos_stream

 
Harsányi  László