Keszthelyen is megkezdődött az évad!
2016. január 27. 20:37

Keszthelyen is megkezdődött az évad!
Nem unatkoztak a Budo karate of Hungary szövetség karatésai a hét végén. A magyar karate élet régi támogatója, Kesic Bogdan 9 danos shotokan karate nagymester edzést tartott Keszthelyen.

A két órásra nyúló tréningen a mester a technikák finom apróságaira felhívva a figyelmet vezette végig a résztvevőket a kihon és kata gyakorlatokon.

Az edzés végén fontos eseményre került sor. Kesic Bogdan mester Csősz-Tóth Norbert senseinek eddigi munkájának és karate pályafutásának elismeréseként 8. dan fokozatot adományozott – a jelenlévő tanítványok és harcművésze barátok nagy örömére. A kiérdemelt magas övfokozat nem jutalom, hanem egy értékes pályafutás megérdemelt mérföldköve.

A délelőtti  edzést követően  a szemináriumon  résztvevő hazai és külföldi klubok vezetői munkaebéden beszélték meg a további teendőket a Budo Karate Of Hungary szövetség munkájával kapcsolatban, illetve egyeztették a teendőket egy megalakításra kerülő, a közös munkát segítő világszövetséggel kapcsolatban. Már régóta folynak a háttér tárgyalások és a szervező munka ebben az ügyben.

A délután folyamán a Szerbiából érkezett Kesic Bogdan nagymester segítője,  Goran Samolovac sensei tett sikeres 6. danos vizsgát a vizsgabizottság – Kesic Bogdan IX.DAN,  Csősz-Tóth Norbert VIII.DAN és Cziráki Zoltán VII.DAN előtt.

Csősz-Tóth Norbert sensei 8.danos lett                                                         Csősz-Tóth Norbert sensei 8.danos lett

Samolovac mester szakmailag rendkívül igényes szakember, így sikeres övvizsgája nem meglepetés.
  Jó hangulatban ért véget a szeminárium Keszthelyen. Folytatása következik…Gregor László