Baráti nemzetek legjobbjai a szombathelyi szorítóban
Esemény időpontja: 2014. augusztus 29. 19:17

Baráti nemzetek legjobbjai a szombathelyi szorítóban

Magyarország, Németország és Ausztria legjobb harcosai mérkőznek meg augusztus 30-án, a szombathelyi Four G Autószervizben megrendezésre kerülő HURRICANE FIGHT 2014 K-1 és Full Contact gálán, a helyi Skorpió Boksz Club és a budapesti Titán Kick-Box SE szervezésében. Az esemény célja, hogy a nemzeti sikersportág kiemelkedő harcosai a világversenyeken túl egész estés gálamérkőzések keretében is szórakoztassák a hazai közönséget. A gálán válogatott mérkőzések sora várja az érdeklődőket.

 

Profight: Harfművészeti felszerelések széles választéka!

Nagy nevek, régi riválisok, baráti országok bajnokai kerülnek majd egymással szembe a szorítóban. „Egy kis, barátságos, hétvégi pofon-party ötlete nőtt meg az elmúlt hetekben akkorára, hogy immár 3 ország és 3 televízióstáb jelenétével megvalósuló nemzetközi K-1 és full-contact gála várja a szombathelyieket.”- mondta Gergye Gábor, a Skorpió Box Club vezetője, főszervező.

Habash Antoine (Re-GYM Muay-thai Club), ötszörös világkupa győztes K-1, amatőr világbajnoki ezüstérmes K-1, WAKO PRO K-1 - 60 kg világbajnokunk ellenfele Martin Gruber, 2013-as osztrák full-contact bajnok lesz. Géczei Róbert (67 kg, Békéscsabai LTP SE), aki junior Európa-bajnoki 3. helyezett K-1-es, emellett full-contact és Muay-thai magyar bajnok, a tavalyi osztrák bajnok K-1-est, Marc Rablt fogadja. Az ugyancsak K-1-es miskolci Fábián Kristóf (71 kg, MVSC) ellenfele, 2012-es és 2014-es osztrák bajnok Raimund Müller lesz. Full-contactban is nagy nevek mérik össze erejüket. Görbics Gábor (Titán SE Budapest, 63,5 kg ) World Combat Games győztes full-contactosunk, régi ismerősével, a háromszoros német bajnok Kian Golpirával lép majd a ringbe. Szabó László (Békéscsaba LTP SE) light-contact Európa-és világbajnok full-contact magyar bajnok a német háromszoros világkupa győztes, profi és amatőr bajnok Christoph Steinlechnert várja majd a szorítóban. Az este folyamán a hölgyek is képviseltetik magukat, Balajti Bianka (Re-Gym, 56 kg) a tavalyi német bajnok Nina Scheucherrel, Horváth Anita (Re-Gym, 56 kg) a hétszeres világbajnok Christin Fiedlerrel mérkőzik meg.

 

Az este folyamán a Skorpió Box Club ifjú reménységeinek bemutatóját is megtekinthetik.

További információ:

Jánosi Henriett
+36 30 945 16 95
janosi.henriett@eqc.hu
www.hurricanefight.hu
http://kickbox.hu/2014/08/hurricane-fight-2014-nemzetkozi-k1-es-full-contact-gala/