Diákolimpia Békéscsabán
2015. április 18. 10:40

Diákolimpia Békéscsabán

2015 április 18-án, szombaton 11 órai kezdettel Békéscsabán, a Városi csarnokban kerül megrendezésre a 2015 évi Általános és Középiskolás Kick-box Diákolimpia Döntő, ami nem csak a hazai tanulóifjúság legrangosabb hazai versenye, hanem a WAKO Magyar Kick-box Szakszövetség egyik pontszerző, válogató versenyének is számít az augusztus végi, a spanyolországi San Sebastianban megrendezésre kerülő Utánpótlás Európa-bajnoksága.

Profight: Harcművészeti felszerelések széles választéka!

Ennek megfelelően természetesen jó néhány korosztályos Világ- és Európa-bajnok , érmes is küzdőtérre lép, ami biztosítja a magas színvonalat és az izgalmas versenyzést.
   Élve a hazai pálya előnyével nagy számban találunk az indulók között Békés megyeieket is, nem csak a kick-box irányzat, hanem az ITF Taekwon-do versenyzői is tatamira lépnek. A verseny természetesen ünnepélyes megnyitóval kezdődik, majd 6 páston folyamatosan zajlanak a küzdelmek pont-fighting, light-contact és kick-light szabályrendszerben. Békéscsabán harmadik alklaommal rendeznek kick-boksz diákolimpia döntőt, az eddigi versenyeket a jó rendezés és sportemberi hangulat jellemezte, remélhetőleg, most is ez lesz a jellemző. A versenyre várja a rendező, a Magyar Kick-box Szakszövetség, a Magyar Diáksport Szövetség és a házigazda  Békéscsabai Lakótelepi SE a szurkolókat, s kéri tőlük a hangulatos és sportszerű biztatást!!!

 Gregor László