GLORY: Meksen és Menezes összecsapnak!
2018. július 31. 17:00

GLORY: Meksen és Menezes összecsapnak!

A vitathatatlan világbajnok, Anissa Meksen jövő hónapban Amerikába utazik, hogy megvédje a GLORY super-bantamweight címét a GLORY 56 DENVER egyik fő mérkőzésén.

Meksen, a Világ egyik leelismertebb kickbokszolója még veretlen a GLORY szériában, összes meccsét tekintve pedig hihetetlen, 96-3-mas győzelmi aránnyal rendelkezik. Mindezek mellé pedig 30 KO-t is kiosztott.

 

A denver-i este mindenképpen emlékesezes marad számára, ugyanis az lesz a 100. profi mérkőzése, ami extra löketet adhat neki, hogy szépen és látványosan győzze le kihívóját.

 

Aki azonban beárnyékolhatja számára azt a napot, az egy brazil lány. Nevezetesen Jady Menezes (12-1, 5 KO)

 

Menezes Curitiba városából érkezett, amely olyan neveknek adott otthont, mint például Anderson Silva, Wanderlei Silva és „Shogun” Rua.

 

A curitiba-i harcos azonban legnagyobb példaképének mégis a UFC női pehelysúlyú bajnokát, Cris „Cyborg”-ot tartja. Cyborg volt az a személy, aki felébresztette Menezes-ben a vágyat, hogy kesztyűt húzzon és elkezdjen edzeni.

 

Meksen és Mezenes tavaly nyáron már összecsaptak a GLORY szervezésében és az a meccs igencsak emlékezetesre sikeredett.

 

Azóta Meksen világbajnok lett, Mezenes pedig előrelépett a rangsor 4. helyére, mely címmeccset ért neki.

 

Vajon tanult eleget Mezenes ahhoz, hogy forduljon a kocka és hazavihesse a bajnoki övet Brazíliába? Augusztus 10-én, pénteken választ kapunk minden kérdésre!

 

 forrás: glorykickboxing.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu