Meksen: „A háború elkezdődött”
2018. augusztus 17. 12:00

Meksen: „A háború elkezdődött”

Anissa Meksen végre megszólalt a GLORY 56 DENVER estéjének igen ellentmondásos bíráskodásával kapcsolatban.

A két harcos öt menetet küzdött végig, mielőtt megtudhatták a bírók döntését. Meksen, aki az a 100. kick-boksz mérkőzése volt, magabiztosnak érezte magát az eredményhirdetés előtt – de a dolgok nem a számításai szerint alakultak.

 

„Amikor Tim Hughes azt mondta, hogy többségi döntés született, már tudtam, hogy valami nincs rendben, mert biztos voltam abban, hogy mind az öt menetben nyertem. Amikor meghallottam az ’és az új’ szavakat, úgy éreztem magam, mint aki csapdába esett.” – nyilatkozta Meksen.

 

„Az azonnali reakcióm az volt, hogy innen rögtön menjünk el, sétáljunk odébb, mert ez valami vicc. Nem ez volt az első alkalom, hogy valami ilyesmi történjen velem, de hogy ez ilyen magas szinten, az botrányos. Lesokkolt – és pont a 100. profi meccsemen kell ennek történnie?!”

 

„Az eredmény a Colorado State Athletic Commission által kijelölt bírók súlyos hibája! A GLORY nem avatkozhat bele a döntésbe, de azonnali visszavágót kell adniuk nekem. Most rögtön akarom vissza, amit elloptak tőlem!”

 

„A botrány végigsöpört az egész világon – támogató üzenetek ezreit kaptam és az emberek visszavágóra számítanak. Emiatt írtam hivatalos kérelmet a GLORY-nak, hogy Lyonban visszavágóra kerüljön sor.”

 

Meksen és a csapata megpróbálta megérteni, mit láthatott máshogy a két bíró, de a korábbi bajnok nem talált semmit, ami indokolná a döntésüket.

 

„A sport szemszögéből, minden bírói kritérium szerint megnyertem a meccset, 100%, hogy nyertem.” – folytatta.

 

„Nem azt mondom, hogy ez lett volna életem meccse – Denver távol van otthonról, nyolc óra időeltolódás, illetve lekéstük a az átszállást is, ami nyolcórás reptéri várakozást jelentett.”

 

Meksen Tiffany van Soest-hoz is intézett pár szót, ugyanis a harcos bejelentkezett egy Mezenes elleni címmeccsre.

„Tiffany első reakciója a meccs után egy címmeccs kihívás volt. Az nem zavarta, hogy kiraboltak. Azt is mondta nyilatkozatában, hogy nem szeret engem.” – mondta Meksen.

 

„Nos egy pontnál abba kell hagynod a kedvességet és azt kell mondanod, hogy ami sok, az sok. Úgy gondolom lesz egy Meksen meccs előtti Anissa és egy azutáni Anissa. Először is kiütöm Mezenes-t, aztán Tiffany jön, hogy véget vessek a pályafutásának.”

 

„A háború elkezdődött. Ha Franciaországban küzdünk meg, nem csak nyerek, hanem ki is ütöm. A legfontosabb dolog, hogy azonnal visszaállítsuk az igazságot. Jady Menezes – Lyon-ban várok rád.”

 

forrás: glorykickboxing.com