A UFC kommentátora sem hitt a szemének! (VIDEÓ)
2019. január 27. 17:14

A UFC kommentátora sem hitt a szemének! (VIDEÓ)

Ha Te is felugrottál a kanapéról egy iszonyatos üvöltés kíséretében a Bellatoros Aaron Pico hihetetlen KO-ja után, nem voltál egyedül.

Henry Corrales (17-3 MMA, 5-3 BMMA) brutálisan állította meg Picot (4-2 MMA, 4-2 BMMA) a Bellator 214 pehelysúlyú fő mérkőzésén az első menetben, annak ellenére, hogy a fogadóirodák szerint Pico volt a meccs toronymagas esélyese.

 

A dolgok jól indultak Pico szempontjából ugyanis egy felütéssel hamar a földre tudta küldeni ellenfelét. Corrales azonban állta a sarat és felállt, majd pillanatokkal később visszavágott Piconak és neki már nem volt menekvés – sőt a KO-t érő technikáját még megkoronázta egy ütéssel, mielőtt ellenfele a szivacsra zuhant volna.

 

 

 

Egy különleges kiadású podcastban Joe Rogan, a UFC régi motoros kommentátora és szakérője is véleményezte az összecsapást.

 

Amikor Corrales ragyogó győzelmet aratott, Rogan felpattant a székéből ámulatában. Ugyanúgy, mint Brendan Schaub, Bryan Callen és Eddie Bravo.

 

És igen, tudjuk, hogy Rogan a UFC embere. De emellett természetesen nagy rajongója is a sportágnak és podcastjában elárulta, hogy nagyon várta a nehézsúlyú döntő összecsapást Ryan Bader és Fedor Emalianenko között. Emellett megemlítette, hogy reméli, hogy a UFC-nél senki nem haragszik meg rá, amiért közvetítette és kommentálta a Bellator 214 összecsapásait.

 
forrás: mmajunkie.com
Küzdősportban támogatónk a profight.hu