Anderson Silva McGregor-ral meccselne
2018. december 20. 12:45

Anderson Silva McGregor-ral meccselne

Még egy olyan nagy harcosnak is, mint Anderson Silva, tudni kell véget vetni a karrierjének. Elmondása szerint még három meccse van hátra.

Silva, aki Israel Adesanya ellen küld majd meg a UFC 234 estéjén, február 9-én Ausztráliában, áprilisban tölti be a 44-et és már csak 3 meccsre van szerződése a UFC-vel. Mi lesz utána? Elérkezik az idő, hogy ellovagoljon a naplementébe.

 

„Még három van, aztán annyi.” – mondta Silva hétfőn. „Vége.”

 

Silva mindig is kereste a kihívásokat. Ő a leghosszabb ideig regnáló UFC bajnok, ugyanis hét évig és hét hónapig viselhette a középsúlyú bajnoki övet, mielőtt Chris Weidman el nem hódította azt tőle a UFC 163-n.

 

Így nem meglepő, hogy Silva-nak még mindig nagy tervei lennének pályafutása alkonyán: a sportág legnagyobb nevét törné össze: Conor McGregor-t.

 

„Karrierem ezen pontján azt hiszem, hogy egy szuperharc jó kihívás lenne.” – nyilatkozta Silva. „Beszélek Dana-val Georges St-Pierre-ről, McGregor-ról… főleg McGregor-ról, mert kihívást jelent számomra. Sokat beszélek Dana-nak erről az érdekesnek ígérkező összecsapásról. Mert Conor egy nagyszerű harcos legenda, úgyhogy kíváncsi lennék rá. Jó játék, szuperharc és izgalmas lenne a szurkolóim számára.”

 

Bár nagy a súlykülönbség kettejük között, Silva úgy hiszi, egy 180 fontos határ megfelelő lenne.

 

„Szerintem a 180 nekem és McGregor-nak is jó lenne.” – folytatta Silva. „Én most már csak várok, nincs ráhatásom a dolgokra. Ez innentől kezdve Dana döntése.”

 

Silva nemrég még a GSP elleni összecsapásért kampányolt, de úgy látszik kissé belesavanyodott a szituációba.

 

„Úgy hiszem Georges St-Pierre nem tartogat valódi kihívást számomra. Elég okos fickó. Egy üzletember.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu