Az MMA szövetség is a Dorko ruházatban!
2018. október 30. 19:31

Az MMA szövetség is a Dorko ruházatban!

A vasárnapi magyar amatőr és profi kevert harcművészet versenyen a Magyar MMA Országos Sportági szakszövetség bejelentette, hogy a küzdősport hazai, válogatott versenyzői mostantól magyar márkában, Dorkóban versenyeznek.

Újabb sikeres sportszponzorációt könyvelhetett el magának a magyar márka, mivel vasárnap a Sopronban megrendezett magyar amatőr és profi MMA versenyen a Magyar MMA Országos Sportági Szakszövetség bejelentette, a következő négy évben Dorkóban szerepelnek a versenyzők.dorko2


Az MMA (Mixed Martial Arts) egy amerikai eredetű küzdősport, amely vegyíti a hagyományos és az újabb harcművészeteket. A Magyarországon még viszonylag gyerekcipőben járó sportág életében óriási mérföldkő ez, hiszen a szponzoráció nagyban hozzájárulhat hazai ismertségének növekedéséhez.

„Rengeteget dolgozunk azon, hogy minőségi termékeket és kellő támogatást nyújtsunk hazánk kimagasló tehetségű sportolóinak. Különösen nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen dinamikusan fejlődő sportág mellett már ilyen kezdeti szakaszban ott lehetünk.” –nyilatkozta Kiss Veronika, a Dorko képviseletében.

 dorko1

A márka másfél évvel ezelőtt indította TEAM HUN névre hallgató programját, azzal a céllal, hogy népszerű, hazai brandként még inkább ráirányítsák a figyelmet a hazai sportolókra.

A program terén pedig máris kimagasló eredményeket mutatott fel a magyar márka.


Makk Dorka (Dorko)


fotók: Mészáros Márk


Küzdősportban támogatónk a profight.hu