Bellator 220: Váratlan kimenetel a fő mérkőzésen
2019. április 28. 09:51

Bellator 220: Váratlan kimenetel a fő mérkőzésen

Rory MacDonald megőrizte címét és előnybe került a váltósúlyú grand prix-ben, de nem úgy ahogyan ő, vagy bárki más számított volna rá.

Huhogás és füttyögés kísérte az ítélethirdetést, miszerint többségi döntetlennel ért véget a találkozó, így nem avattak új bajnokot.

 

A váltósúlyú grand prix volt a Bellator 220 estéjének fő összecsapása, melyre a SAP Centerben, a kaliforniai San Joséban került sor.

 

A végső pontozás egy bíró szerint 48-46 volt Fitch javára, míg két társ 47-47-re értékelte a harcosok teljesítményét. Mivel így nem volt győztese a meccsnek, MacDonald megtarthatta bajnoki övét és továbblépett az elődöntőbe, ahol Neiman Gracie vár majd rá.

 

Mikor eltelt 25 perc a meccsből úgy látszott, hogy többségi döntéssel ő kerül majd ki győztesen, ugyanis ő irányította az eseményeket – bár a Bellator bajnok számos alkalommal talált be neki keményen.

 

Számos alkalommal tűnt azonban úgy, hogy MacDonald van pár másodpercre a győzelemtől. A negyedik menetben egy könyökössel lepte meg a támadó Fitch-et, majd fejbe is rúgta, mely ledöntötte a lábáról a kihívót. De nem számított, mivel talál be ellenfelének, nem tudta megállítani az előrenyomulását.

 

Fitch-nek ez karrierje második döntetlennel végződő összecsapása: első alkalommal 2011-ben, B.J. Penn-nel bizonyultak hasonlónak teljesítményben.

forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu