Benavidez TKO-ja után kihívta Cejudot
2019. június 30. 22:25

Benavidez TKO-ja után kihívta Cejudot

Joseph Benavidez kemény üzenetet küldött a nagylégsúlyúbajnok Henry Cejudonak, ugyanis a második menetben TKO-val intézte el Jussier Formigat szombat este a UFC Minneapolis estéjén.

Benavidez ütések sorozatával kezdett, majd jött egy fejrúgás, ami láthatóan megzavarta a brazilt. A sikeres támadások szétverték Formiga védekezését, aki így a matracra került, a harc pedig a második menetben 4:47-nél véget ért.

 

„Egyszerűen nagyszerűen éreztem magam.” – mondta Benavidez a TKO-t követően. „Minden a helyén volt. Mindent erővel csináltam. Amikor pedig láttam, hogy fáj neki, akkor előtört a pitbull.”

 

Az akció halálos iramú volt a teljes első menetben, mindkét harcos támadásában benne volt egy potenciális kiütést érő technika. Benavidez egy pár testrúgással alapozta meg a tempót és már akkor látszott, hogy meg akarja duplázni győzelmei számát Formiga ellen.

 

Ekkor még Formiga visszatámadott, annyira jól, hogy majdnem nagy bajba sodorta ellenfelét, de a kétszeres kihívó még időben tudott reagálni az eseményekre.

 

Egy gyors pofonváltást követően Benavideznek felszakadt a bőre a szeme mellett, ami felébresztette benne a szörnyet. Ez meg is látszott, ugyanis a második menet minden másodpercében a kiütésért harcolt.

 

Amíg Formiga próbálta őt lassítani, Benavidez támadott tovább, maj jött a semmiből egy fejrúgás, ami megalapozta a meccs végét. Amint látta Benavidez, hogy Formiga az ájulás határára került, addig ütötte ellenfelét, amíg a matracra nem esett.

 

A győzelemmel Benavidez visszaállt Cejudo esetleges ellenfeleinek a sorába, akit 2016-ban egyzser már legyőzött megosztott döntés után.

 

„Kétszer Joey-nak hívnak. Kétszer győztem le [Dustin] Ortizt. Kétszer nyertem Formiga ellen. Következőnek pedig Cejudo lesz meg másodszor is.” – nyilatkozta Benavidez. „Minden tiszteletem az övé. Sok olyan meccset kér, aminek semmi értelme.”

 

„Tudja, hogy én vagyok a legkeményebb. Tudja, hogy minden másodpercben megyek majd utána. EZ egy olyan meccs, amit meg kell csinálni.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu