Bisping: Kétlem, hogy a UFC megengedné a Khabib vs. Mayweathert
2019. július 31. 18:31

Bisping: Kétlem, hogy a UFC megengedné a Khabib vs. Mayweathert

A korábbi középsúlyú bajnok, Michael Bisping nem hiszi, hogy a UFC megengedi a Khabib Nurmagomedov vs. Floyd Mayweather összecsapás létrejöttét.

A korábbi UFC középsúlyú bajnok, Michael Bisping véleményezte az esetleges Nurmagomedos és Mayweather közötti összecsapást.

 

Bisping úgy hiszi, hogy a UFC nem fogja engedni a könnyűsúlyú bajnokának, hogy egy ringbe lépje Mayweatherrel, mivel a UFC-s szerződések nem teszik lehetővé, hogy más szervezetnél küzdjenek a harcosok.

 

„Mayweather nyerne, ezt mindannyian tudjuk, de mindig érdekes látni valakit az MMA csúcsáról bokszolóval küzdeni.” – mondta Bisping az Omnisportnak. „De nem hiszem, hogy sor kerülne erre, tényleg nem.”

 

„Mayweather beszél róla, Khabib beszél róla, de nem hinném, hogy a UFC megengedné, mert szerződésünk van.”

 

Ez félre lett tolva, amikor a korábbi könnyű- és pehelysúlyú bajnok, Conor McGregor kipróbálta magát a ringben, még 2017 augusztusában, Mayweather ellen, mikoris a tizedik menetben vereséget szenvedett. Bisping úgy gondolja, hogy az az összecsapás „felbontotta a köteléket”, ami miatt egyre több harcos gondolkozik el, hogy ’átküzdjön’ az ökölvívás világába a nagyobb fizetés reményében.

 

„Felbontották a köteléket, amikor megtették McGregorral. Azt hiszem, ha ezt folytatják és hagyományt teremtenek, akkor egyre több és több ember akarja majd ezt tenni és ezzel a szerződésjogi problémákat idéznek majd elő.”

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu