Conor McGregor asztrális utazása
2021. január 26. 09:32

Conor McGregor asztrális utazása
#Asssztaleborultszivarvégit!
2021 év eleje van, és túl vagyunk az egyik legfontosabb eseményen a küzdősportok világában. 
Lássuk be, nagyon vártuk már, hogy ismét bunyózni lássuk korunk legnagyobb MMA sztárját.

Conor McGregor a hét végén csapott össze 6 év után most második alkalommal a 32 éves Dustin Poirier-rel, aki Max Holloway, és Justin Gaethje legyőzése után, most az ír szupersztárral vívhatott jól megérdemelt visszavágót

(Majdnem) minden bunyós életében eljön az a pillanat, amikor a fizikai felkészülésen felül, komoly szellemi-lelki kihívásokkal kell szembenéznie.
Sokan (mi is) ezt tartjuk a legnagyobb kihívásnak az életben csakúgy, mint a bunyó világában.

Egy vereség, pláne, ha látványos, súlyos, permanens nyomot hagy(hat) a legfelkészültebb sportoló lelkében is, ezzel nagyon megnehezítve, vagy akár ellehetetlenítve egy pályafutás, karrier, további rögös útját.

Persze sokan vannak olyanok is, akik felállnak, leporolják magukat, és mennek tovább. Ezek azok a vadállatok, akiket tényleg senki nem állíthat meg. A bunyótörténelem legveszedelmesebb fenevadai. Az EMBERI minőség persze ilyenkor fordított arányban lecsökken az ÁLLATIval szemben. 
Ilyen szempontból McGregor jelen pillanatban a "legrosszabb" helyen van, hiszen nemrég posztoltak ugye arról, hogy érkezik a következő baba, mindenki nagyon boldog otthon, karácsonyfa, stb... Az a fajta emocionális deficit, ami mondjuk Tyson-t a legkegyetlenebb vadállatok közé "emelte fel", McGregor életéből most teljesen hiányzik. Faramuci helyzet, hiszen emberi szempontból ezek a legnagyszerűbb pillanatok, életszakaszok. Viszont bunyós szempontból, az otthon szerető melegéből kilépni, és csatát nyerni...
Minden esetre nagyon nehéz.

Nem tudjuk megmondani, hogy McGregor hogy fog felállni ebből a második menetes TKO-ból. 
A nagyközönség számára ez valszeg soha nem lesz nyilvános, egy ilyen masszív brendet nem fog összetörni egy vereség.
De az biztos, hogy McGregor a padlóról más emberként állt fel.
Most van csak IGAZÁN rajta a világ szeme!
Fel lehet állni egy ilyen pofonból ép lélekkel?
Ki fog derülni!

Fotó: LA Times