Covington a ketrecben rendezné nézeteltéréseit Masvidallal
2020. május 31. 22:12

Covington a ketrecben rendezné nézeteltéréseit Masvidallal

Most, hogy Colby Covington elhagyta az American Top Teamet, az esély egy összecsapásra Jorge Masvidallal hihetetlen mértékben megnőtt.

Covington problémái csapattársaival, konkrétabban Masvidallal és Dustin Poirierrel komoly felfordulást okoztak és az ATT elhagyását eredményezték, annak ellenére, hogy Dan Labertet, a csapat vezetőjét nagyon nagyra tartja.

 

Szóval most, hogy elvált csapatától, a Masvidal elleni lehetséges összecsapást már nem gátolna meg a közös csapat miatti összeférhetetlenség.

 

„Mindenképpen, azt érzem, hogy ezt a ketrecben kell lerendeznünk” – nyilatkozta Covington az MMA Junkienak. „De ugyanakkor, ha ez nem rendeződik a ketrecben, annak egyetlen oka lehet, egyetlen ember akadályozhatja ezt meg – és az ő lesz. Szóval, ha fülét-farkát behúzza és elmenekül, mint egy kis ****, ami ő – tudja, hogy én vagyok az apucija, tudja, hogy sokszor elfenekeltem már – szóval, ha elfut, a szurkolók tudni fogják, hogy gyáva és fél megküzdeni.”

 

„Nem akar megküzdeni a Világ legjobbjával, kiderült, hogy ő csak hype. Nézd meg a statisztikáit.  Az életrajza önmagáért beszél. Ütötték már ki. Kopogott már. Még gimiből is kihullott, és amikor együtt laktunk, kiütöttem. Ő egy kis ****”

 

Covington fő célja ennek ellenére is a visszavágó maradt a váltósúly bajnoka, Kamaru Usman ellen, aki szoros meccsen az ötödik menetben győzedelmeskedni tudott ellene múlt decemberben.

 

Ha ez nem jönne össze, akkor csapna le Masvidalra. De nagyon lelkes, azt szeretné a legjobban, ha mindkét meccs összejönne.

 

„Félre ne érts: megküzdök az „utcai Júdás” Masvidallal. Összecsapok „Marty Fake Newsmannel” is.” – mondta Covington. „A sorrend nem számít.”

 

Ha nem sikerülne meccset szervezni Masvidal ellen, Covington boldogan rendezi a dolgokat ketrecen kívül is, ugyanis bár klubját elhagyja, tervei szerint marad Dél-Floridában.

 

„Ha nem küzdünk a ketrecben, akkor biztosan látom majd az utcán. Összecsapunk és ő tudja, mi történik, ha ez lesz” – folytatta magabiztosan Covington.

„Legbelül tudja. Próbálhatja rejtegetni. Megpróbálhat hazugságokkal előállni, hogy ’oh, sír’ meg ’oh, ő ez’ meg ’oh nem fizette ki az edzőmet’. Ez mind hazugság. A tudásomról azonban sosem mondott semmit, mert tudja, hogy amikor utoljára együtt edzetünk, kiütöttem.”

forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu