Dana White: McGregor szerint nem túl nagy falat Masvidal
2019. július 30. 16:50

Dana White: McGregor szerint nem túl nagy falat Masvidal

Conor McGregor még mindig tervezgeti a visszatérésé a UFC-be, de egy új név is megjelent a láthatáron a könnyűsúlyú bajnok, Nurmagomedov elleni visszavágó lehetősége mellett.

Az ír szupersztár októberi veresége óta nem küzdött, de azt többször is kijelentette, hogy egyértelműen tervezi, hogy visszatér a közeljövőben.

 

Míg elsősorban a 155 fontos bajnoki cím visszaszerzésére koncentrál, McGregor meghallotta Jorge Masvidal kihívásait, aki azt mondta, hogy „könnyű” munka lenne számára a korábbi kétsúlycsoportos bajnok, ha valaha találkoznak.

 

Ez egyértelműen nem tetszett McGregornak, az pedig pláne nem, amit Dana White mondott az üggyel kapcsolatban egy friss interjúban.

 

„Masvidal túl nagy számára. Úgy gondolom Masvidal túl nagy, de Conor nem ért egyet velem. Conor nem volt boldog, amiért azt mondtam, hogy Masvidal túl nagy számára.” – árulta el White a UFC 240-et követő sajtótájékoztatón.

 

„[Conor azt mondta, hogy] felbőszít, hogy azt mondtad, hogy túl nagy számomra. El kell, hogy áruljam srácok, hogy ezt milliószor elmondtam már és megteszem többször is, ez a srác bárkivel megküzd és nem érdekel, hogy idegesíti-e, azt gondolom, hogy Masvidal túl nagy falat Conornak. Ha egyszer eljutunk arra a pontra, biztos vagyok benne, hogy ezen vitatkozni fogunk Conorral.”

 

Bár Masvidal jelenleg váltósúlyban vitézkedik, karrierje nagy részét könnyűsúlyban töltötte.

 

Amennyire látszólag tüntetett White az összecsapás lehetősége ellen a méretkülönbség miatt, egyúttal egy lehetséges leszámolás magjait is elvetette a két harcos között.

 

Ez egy olyan meccs, amit Masvidal egyértelműen akar és White kommentjeit alapul véve mostanra McGregort is elkezdte érdekelni a dolog.

 

White azonban úgy gondolja, hogy McGregor valójában csak ül s vár a UFC 242 fő eseményének a végére, hogy akkor döntse el, hogyan tovább.

 

Azon az estén Nurmagomedov összecsap az ideiglenes bajnokkal, Dustin Poirierrel, hogy kiderüljön, melyikük a vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok.

 

„Vissza akar térni. Valójában csak megnézi, hogyan alakulnak a dolgok szeptemberben.” – mondta White McGregorról. „Jelenleg Khabib és Poirier csatáznak. Tudod hogyan működik ez az üzlet, bármi megtörténhet és általában meg is történik.”

 

„Szóval szerintem vár és keresi az alkalmat, hogy beugorjon és létrehozzon valamit.”

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu