Dana White megszervezte BJ Penn utolsó meccsét
2019. július 29. 18:43

Dana White megszervezte BJ Penn utolsó meccsét

A UFC elnöke, Dana White elmagyarázta, hogy miért döntöttek úgy, hogy még egy meccset lap BJ Penn, illetve megígérte, hogy ez lesz számára az utolsó.

2011 óta sorozatban elszenvedett hét vereségét és rövid visszavonulását követően BJ Penn még egyszer a UFC-s Oktagonba kell, hogy lépjen. Penn szóban bele is egyezett az összecsapásba Nik Lentz ellen, de a hely és az idő még ismeretlen.

 

Penn már nem az a domináns harcos, aki a 2000-es évek elején volt, amely megkérdőjelezi az újabb összecsapását. Vasárnap hajnalban Dana White azonban eloszlatta a kétségeket.

 

„Mert egy hétig terrorizált és nem hagyta abba az üzenetek küldését és rábeszélt.” – magyarázta White.

 

A UFC elnöke azonban azt is elárulta, hogy kötött egy egyezséget a korábbi könnyű- és váltósúlyú harcossal, hogy ez lesz az utolsó összecsapása a UFC-ben.

 

„Van egy egyezségünk, ha nyer, ha veszít, ha döntetlen lesz, ez les BJ Penn utolsó meccse. Teljesen letisztult közöttünk, hogy akármi történjék is, nem lesz több összecsapása.”

 

„BJ millió indokkal támasztotta alá, hogy miért van szüksége erre a meccsre, miért kell megkapnia és rábeszélt. Ti srácok ismertek engem, ha benne vagyok, akkor benne vagyok és megteszem, amit meg kell.”

 

„Szóval megcsináljuk; megígérte nekem, hogy ha győz, ha veszít, ha döntetlen lesz, visszavonul a meccs után.” – folytatta White. „Meglátjuk, hogy állja-e a szavát. A UFC-ben biztos nem küzd majd. Ezt garantálom.”

 

Penn utoljára májusban, a UFC 237-en küzdött, ahol Clax Guida ellen szenvedett vereséget egyhangú döntéssel.

 

forrás: bloodyelbow.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu