Dos Santos vs. Ngannou összecsapás a UFC 239-en!
2019. március 30. 16:39

Dos Santos vs. Ngannou összecsapás a UFC 239-en!

A korábbi bajnok, Junoir Dos Santos és a korábbi kihívó, Francis Ngannou közötti nehézsúlyú mérkőzés a júliusi UFC 239 kártyáján.

Az MMA Junkienak megerősítették, hogy Junior Dos Santos és Ngannou megegyeztek az összecsapásuk részleteiben. A forrás neve elhallgatását kérte, mert a UFC még nem jelenette be hivatalosan az eseményt.

 

A UFC 239-re július 6-án, a Las vegasi T-Mobile Arenaban kerül majd sor. A főkártyát az ESPN és a UFC Fight Pass sugározza majd pay-per-wiev rendszerben. Az este meccseinek sorrendje ég ismeretlen.

 

Dos Santos utolsó meccsén Derrick Lewist intézte el TKO-val a hónap elején, a UFC on ESPN+ 4 estéjén. Sikerén felbuzdulva bepróbálkozott, hátha kap egy címmeccset, de aztán azt mondta, hogy kislánya születéséig – várhatóan májusig – nem küzd.

 

Így lett végül, hogy nem címmeccsen, hanem Ngannou ellen bizonyíthat, akivel eredetileg még 2017 szeptemberében, a UFC 215-ön csapott volna össze, de akkor az USADA közbeszólt és elmaradt a mérkőzés. A brazil harcos sikeresen tisztázta a helyzetet, azóta pedig hárommeccses győzelmi szériát épített fel magának.

 

Miután vereséget szenvedett a későbbi bajnok, Stipe Miocic ellen 2018-ban a UFC 220 estéjén, majd Lewis is legyőzte őt, Ngannou sikeresen összeszedte magát, melyre mi sem jobb bizonyíték, mint Curtis Blaydes és Cain Velasquez legyőzése.

 

Bár még messze van a UFC 239, már most látszik, hogy érdemes lesz fennmaradni éjjel és megnézni a meccseket, ugyanis eddig olyan összecsapásokat fixáltak az eseményre, mint Jon Jones vs Thiago Santos, Amanda Nunes vs Holly Holm, Ben Askren vs Jorge Masvidal, valamint Junior Dos Santos vs Francis Ngannou.

 

forrás: mmajunkie.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu