Érkezik a UFC képregény
2018. december 28. 20:06

Érkezik a UFC képregény

A UFC 232 már most sok szempontból egyedi rendezvény, de lesz még valami, ami ezen a napon debütál majd.

Az év utolsó pay-per-view eseménye előtt a UFC ma jelentette be a promóció első képregényét, mellyel a cég 25 éves évfordulójáról emlékezik meg.

 

A „Tales of UFC. ’Return to the Octagon’”, azaz a „UFC mesék: Visszatérés az Oktagonba” címmel a UFC 232 eseményen korlátozott számban lesz elérhető.

 

„Ez a képregény első a maga nemében. Valami olyat akartunk alkotni, ami teljesen eredeti és új.” – mondta Dave Dwonch, a képregény írója az MMAjunkie-nak. „Egyértelműen ez a megfelelő zsáner, melyben alkotnunk kell. A határ a csillagos ég.”

 

Talán meglepő módon a képregényben egyetlen valós UFC harcos sem szerepel, de Dwonch szerint a franchise mindenképpen bevonhatja őket is a jövőben, feltéve, ha igénye lesz majd a rajongóknak a folytatásra.

 

„Az első kiadással nem akartuk szükségszerűen integrálni a UFC harcosokat.” – folytatta Dwonch. „Olyan történetet akartunk kreálni, amely önmagában is megáll. Remélhetőleg pozitív szurkolói visszajelzések érkeznek majd és így a folytatásban hozzáadhatjuk azokat az elemeket, melyek elvárhatóak lennének ettől a sorozattól.”

 

A könyvbemutató mellett természetesen rangos összecsapások is lesznek az estén, többek között a dopping-problémákba bonyolódott Jon Jones (22-1 MMA, 16-1 UFC) és Alexander Gustafsson (18-4 MMA, 10-4 UFC) között.

 

forrás: mmajunkie.com

K
üzdősportban támogatónk a profight.hu