Európa-bajnokságra utaznak a magyar MMA-sok
2014. november 14. 17:12

Európa-bajnokságra utaznak a magyar MMA-sok
Szombaton és vasárnap rendezik Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban az MMA Európa-bajnokságot. A magyar válogatott holnap utazik el a tornára.
Profght: Harcművészeti felszerelések széles választéka!


Az MMA Világszövetség szervezi azt a kontinenstornát, amelyen a magyar válogatott is részt vesz az előttünk álló hétvégén. Az azerbajdzsáni Európa-bajnokságon három magyar sportolóért lehet szorítani. Rajtuk kívül két bíró is képviseli hazánkat Bakuban.

 Mint ismert, a WMMAA szűk három hónapja kérte fel a Magyar Kempo Szövetséget, hogy csatlakozzon hazai partnerként a vegyes harcművészeti világszervezethez. A szeptemberben tartott fehéroroszországi világbajnokságon még csak a részleteket egyeztették Fedor Emelianenko és Lacza Ádám Illés elnökök, a mostani kontinenstornára azonban már versenyzőket és bírókat is delegál a WMMAA Hungary.

 Varga Péter szövetségi kapitány igyekezett a rövid felkészülési időszakot a lehető leghasznosabban eltölteni, és a harcosokat a Minszkben látottak alapján a lehető leghatékonyabban felkészíteni. A magyar csapat holnap hajnalban utazik el Bakuba, szombat reggel pedig megkezdődök az Európa-bajnokság.


 Pecsuvácz Péter