Ezek lesznek UFC Philadelphia legjobb meccsei
2019. március 30. 17:31

Ezek lesznek UFC Philadelphia legjobb meccsei

Izgalmas este elé nézünk és bár a legeslegnagyobb nevek ma nem lépnek a ketrecbe, Gethje és Barboza meccse mellett a többi összecsapáson is parázs összecsapásokra lehet számítani.

Mióta Justin Gaethje először írt alá a UFC-vel, azóta tűnik úgy, hogy a sors ki akarja őt próbálni Edson Barboza ellen. Na pont ez az, amire ma este sor kerül majd Philadelphában. Mindkét harcos hihetetlenül agresszív stílusáról, gyilkos kiütéseiről és lábrúgásaikról híres. Igen jó mérkőzésre van kilátás.

 

Középsúlyban David Branch és Jack Hermansson összecsapása nem került akkora reflektorfénybe, mint az előbb említett mérkőzés, de legalább akkora izgalmakat tartogathat. Branch korábbi, két-súlycsoportos World Series of Fighting bajnok nemrég első menetben ütötte ki Thiago Santost, aki majd Jon Jones ellen bajnoki címért küzd majd. Ellenfele, Hermannsson pedig korábbi Cage Warriors bajnok és legutóbbi öt meccséből négyszer győztesen hagyta el a ketrecet.

 

Pehelysúlyban is jó meccsre van kilátás. Josh Emmett brutális kiütéses vereségből tér vissza, így buzog benne a bizonyítási vágy a veterán Michael Johnson ellen. A szalmasúlyú Karolina Kowalkiewicz és Mochelle Waterson is próbál majd előbbre kerülni a ranglistán. Mindemellett lesz még kisnehézsúlyú és még egy pehelysúlyú összecsapás.

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu