Fabricio Werdum életet mentett!
2019. január 22. 21:03

Fabricio Werdum életet mentett!

Fabricio Werdum nem tétovázott és segédkezett a  veszélyes helyzetben. Megtette, amit meg kellett.

A korábbi UFC nehézsúlyú a családjával látogatott el az otthonához közel eső strandra, majd egy órával később megérkezett a helyi tűzoltóság két szörnyű helyzetben lévő tinédzserhez. Mindössze egyetlen úszómester próbálta megmenteni a két fiút a fulladástól. Amikor ezt Werdum meglátta, azonnal a segítségükre sietett.

 

„Amikor megláttuk a tűzoltóautót, az éppen előttünk állt meg. Mondtam, hogy segítek és Karine (a felesége) nem nagyon akarta hagyni, mert veszélyes.” – nyilatkozta Werdum egy brazil honlapnak portugálul. „De, amikor odanéztem, két kis pontot láttam segítségért kiabálni. Messze voltak. Olyan 70 méter távol. Amikor az úszómester felkapta a deszkáját egyedül, levettem a kabátom és futottam utána. Elvittem egy narancssárga úszógumit, magamra raktam, majd egyszerre értünk a gyerekekhez. Mondtam az úszómesternek, hogy menjen a lányért, aki nagyon sikoltozott, majd én összeszedem a fiút, aki már sánta volt. El tudtam úszni vele a part felé…”

 

„Aztán a parton egy idős úr segített nekem. A hullámok nagyok voltak. A lány nagyjából háromszor elsüllyedt.”

 

Werdum azt is elárulta, hogyan érezte magát a mentőakció során.

 

„Fú, a szívem ezerrel vert.” – emlékezett vissza. „Extrém szituáció volt. A szív ezerre pörög fel. Rosszabb volt, mint egy küzdelem. Nem is hasonlítható hozzá.”

 

A 41 éves Werdum jelenleg kétéves eltiltását tölti, melyet az USADA szabott ki rá, a UFC-től pedig az elbocsátását kérte.

 

forrás: mmajunkie.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu