McGregor: „Nem hiszem, hogy valaha is teljesen elválnék az MMA-tól”
2019. április 30. 20:27

McGregor: „Nem hiszem, hogy valaha is teljesen elválnék az MMA-tól”

A UFC szupersztárja, Conor McGregor nem biztos benne, hogy mostanában vissza szeretne vonulni.

Annak ellenére, hogy UFC egyik legismertebb harcosának jövője még elég bizonytalan, azt kijelentette, hogy akármi is történjen, sosem távolodik el teljesen az MMA-tól.

 

McGregor múlt hónapban írta ki Twitterére, hogy kilép az MMA világából, de ez aligha a tényleges igazság. Az ír egyébként a UFC 229 estéjén küzdött még októberben, amikor a negyedik menetben feladásra kényszerítette ellenfele, Khabib Nurmagomedov. McGregor azelőtt MMA nélkül töltötte a teljes 2017-es évet, ugyanis minden energiáját a Floyd Mayweather elleni mérkőzésre fordította, de az sem úgy sikerült, ahogy tervezte, ugyanis a tizedik menetben TKO-val szenvedett vereséget.

 

A korábbi UFC pehelysúlyú bajnok egyik szurkolójának kérdésére válaszolt, melyben kedvence jövőjéről érdeklődött.

 Az ír fenomén azt írta, hogy az MMA közelében fog maradni és minden ember egy harcos a földön és ha már úgyis küzdeni kell, miért ne tenné PPV formájában pénzért?

 

Amikor múlt hónapban először felrebbentek a pletykák, hogy esetleg összecsap McGregor és Donald Cerrone, az ír harcos azt mondta, hogy ha részesedést kap a UFC-ből, szívesen összemérné tudását Cerrone-val. Dana White azonban elég egyértelműen elutasította ezt a lehetőséget.

 

forrás: bloodyelbow.com


Küzdősportban támogatónk a profight.hu