McGregor sosem mondana nemet egy visszavágóra Aldo ellen
2020. január 16. 16:21

McGregor sosem mondana nemet egy visszavágóra Aldo ellen

Conor McGregor talán 2015 december 11-e óta nem látott 145 fontot a mérlegen, mely egyébként a sokkoló, 13 másodperces, Jose Aldo elleni KO győzelmének előestéje volt. Akkor lett a UFC pehelysúlyú bajnoka.

Az elmúlt években az ír szupersztár leginkább könnyűsúlyú harcosként van számontartva, ahol szintén bajnok lett, most pedig harmadjára tér vissza a váltósúlyba, hogy szombat este összecsapjon Donald Cerronéval.

 

Minden jel arra mutat, hogy McGregornak még a visszapillantójából is eltűnik a pehelysúly, de miután biztosította helyét minden idők legjobb 145 fontos harcosai között, joggal mondhatja, hogy végzett ott.

 

„Nem tudom. Jó helyen vagyok, hogy nem kell fogyasztanom.” – mondta nevetve az ír kedden este a sajtónak. „Könnyű igent mondanom, meg is teszem, de a fogyasztás, az kemény. Ahogyan már mondtam, ezért tisztelem iszonyatosan Josét [Aldo]. Tudom, hogy a média azt mondta, hogy túl sokat fogyaszt, meg ilyenek, de én ismerem a fizikumát és a testét, amibe óriási munkája van.”

 

„Megértem, mert tudom milyen érzés. De sosem mondok nemet”

 

Ez többnyire megegyezik azzal a válasszal, amit akkor adott, mikor 2015-ben felhozták Aldo nevét, hogy hátha véget vetnek a sportág egyik legdurvább rivalizálásának.

 

A későbbiekben jött McGregor sokkoló kiütése, majd az azonnali visszavágót lérő Aldon való gúnyolódás, végül pedig megindultak a tárgyalások is, de sosem került sor az újabb meccsre.

 

Miközben a megvetés oszolni kezdett az elmúlt hónapokban, McGregor nem zárkózik el a lehetőségtől, hogy útjaik még keresztezhetik egymásét Aldoval a jövőben.

 

A korábbi két-súlycsoportos bajnoknak tetszett Aldo bemutatkozása a harmatsúlyban, ahol első meccsén megosztott döntéssel kikapott Marlon MOraestől még múlt decemberben. Aldo jelenleg nagyon elfoglalt a publikus háborújával Henry Cejudo ellen, melyet nagy egyetértésben még idén le akarnak rendezni.

 

„Sosem tudhatod. Aldo visszatér hozzám. Talán, ha akar.” – nyilatkozta McGregor a visszavágóról. „Azt gondoltam, hogy jól mutatott az új súlycsoportban és kondija is jó volt. Ez lenyűgözött. Teljes elkötelezettséget és elhatározást igényel. Szerintem egy jó meccs volt Marlon ellen.”

 

„Szerintem amikor [Marlon] bekapcsolt a fejrúgással, az egy kényelmesen elégséges meccs volt. Úgy gondolom néha kikapcsolt, ami szorossá tette a dolgot, de szerintem Aldo volt a jobb harcos. Talán meg is nyerhette volna a meccset. Minden jót kívánok Josénak. Sosem tudhatod. Talán majd egyszer találkozunk.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu