Meg is jött a folytatásról szóló első reakció McGregor-tól
2021. február 04. 12:56

Meg is jött a folytatásról szóló első reakció McGregor-tól
Jöhet a trilógia Poirier-rel
A McGregor - Poirier háború második csatája Poirier győzelmével ért véget ugye, 
kicsit mindenki visszaült a fotelbe, lenyugodott a p... ahova kell. 

Ilyen is van, az ír szupersztár is csak emberből van, kiüthető. 
(Mondjuk a Poirier-féle kib...ott kellemetlen vádli rúgásoktól még lehet, hogy egy vaskosabb világítótorony is összedőlne)
Minden esetre miután az összes létező hozzáértő, és amatőr is kielemezte a vereséget, mindenki lélegzet visszafolytva várt egy folytatásról szóló nyilatkozatra McGregortól. 
Ez most megjött, de mielőtt rátérnénk, érdemes pár szóban összefoglalni McGregor reakcióját a vereségével kapcsolatban.

Profi.
Felnőtt.
Férfi.
Sportember.
Bátor.
Őszinte.
Egyenes.

Ha valaki számára nem lenne egyértelmű, McGregor a lehető legprofibb módon kezelte a helyzetet, nem sumákolt, nem hibáztatott mást, nem beszélt mellé. Elismerte, hogy Poirier szétrúgta a valagát, és kész. 

Brávó Brávó Brávó!

McGregor most az instagram oldalán posztolt a továbbiakról:

"Micsoda trilógia van a kezeim között! Izgi! A lábrúgásokra fogok koncentrálni, és vissza fogok térni. Második fokozatban krúzoltam ezen a meccsen. Életem legjobb kondijában voltam. A birkózás és a klincs után még mindig volt erő az ütéseimben. Nagyjából ez volt az első, hogy ilyen történt velem. A menetek között nem ültem le a székre, ez is az első ilyen eset volt. Biztos, hogy a jó úton haladok, még a vereség ellenére is, hiszen fejlődöm. Ennek a spray-nek hála a meccs után nagyon gyorsan helyrejött a lábam, marha jó cucc. Próbáljátok ki ti is - ha nem működik, személyesen fizetem vissza az árát." – csempészett bele egy kis marketinget Conor.

Gondolataim a bunyóról: élveztem, hogy több időt tölthettem az Octagonban, mint legutóbb. Ez előtt a meccs előtt összesen 40 másodpercet töltöttem a ketrecben 3 év alatt. Minden egyes másodpercét imádtam, élveztem a munkám gyümölcsét. Egy kissé szűk látókörű voltam, a bokszra koncentráltam, hiszen azért választottam Dustint, hogy a Pacman elleni bokszmeccsre készüljek. Megérdemeltem, hogy szétrúgta a lábaimat ezzel a hozzáállásommal. Ez nem az a hely, ahol játszani lehet. Mindezek ellenére élesek voltak az ütéseim, én uraltam a mérkőzést, bár a bekapott lábrúgások szépen lassan kezdtek összeadódni.

Az utolsó rúgás után fenomenális kombók jöttek az ellenfelemtől, le a kalappal előtte. Nagyon jól küzdött a Gyémánt. 1:1 az állás, jöhet a trilógia, aki nyer, az mindent visz! Wow! Izgalmas! Nem olyan ez a trilógia, mint ahogy elképzeltem, és nem számítottam arra sem, hogy így kell majd taktikáznom, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem így kellett lennie. Ennek így kellett lennie! Bizsergek!"

(A fordítást a Totaldamage oldalról emeltük be)

Poirier válaszolt is a kihívásra egyébként, 

"Tudod, hogy harmadszorra is neki fogunk futni!"

Úgy legyen!


Kép: MMAJunkie - USA Today