Ngannou gyors, mint a villám! (VIDEÓ)
2018. november 24. 22:12

Ngannou gyors, mint a villám! (VIDEÓ)

Francis Ngannou emlékeztette az MMA univerzumát, hogy semmi nem változott a megállítóerejét tekintve, ugyanis szombat este, a UFC Peking fő mérkőzésén 44 másodperc alatt verte meg a hullámzóan teljesítő Curtis Blaydes-t.

Ngannou felmorzsolta ellenfelét egy jobbossal, mindössze 30 másodperccel a meccs kezdete után. Marc Goddard bíró végig az események közelében volt, amikor Blaydes próbált visszakerülni a küzdelembe, de Ngannou olyan erővel folytatta az ütések sorát, hogy Goddard véget kellett, hogy vessen az összecsapásnak.

 

Ngannou a győzelmét követően ujját a szájához emelte, ezzel hallgattatva el azokat a kritikusokat, akik igen csípősen írtak a Stipe Miocic és Derrick Lewis elleni, a vártnál jóval gyengébb teljesítményéről.

 Nehéz időszak volt, de figyelj, visszatértem,” – nyilatkozta Ngannou Dan Hardy-nak a meccs utáni interjúban.

 

„2018 nehéz év volt számomra. Most magamra találtam. El kellett rendeznem, ami rendezetlen volt. Gyarapodnom kellett harcosként és az év végére… Többet tanultam ebben az évben, mint egész karrierem során összesen.”

 

A kérdésre, hogy ki lesz a következő, három nevet is említett.

 

„Junior dos Santos jön nekem egyel,” – válaszolta. „Alexander Volkov is jöhet, illetve Stipe Miocic-on is revansot venék. Az ellene való meccsen nem teljesítettem jól és ezen szeretnék javítani.”

 
forrás: mmafighting.com
Küzdősportban támogatónk a profight.hu