Nincs kifogás, nincs bűntudat!
2020. június 29. 14:50

Nincs kifogás, nincs bűntudat!
Dan Hooker keményen beleszaladt a hétvégén Dustin Poirierbe
A UFC on ESPN 12 hétvégi eseményen Las Vegasban, a 30 éves új-zélandi Hooker, és a 31 éves amerikai Poirier bunyója volt a fő esemény.

Bejelentéskor ez a párosítás már "Az Év Meccse" jelölt volt, a bunyó végére a "Minden idők..." címre is eséllyel pályázhat a szakemberek szerint.

A két versenyző keményen támadta egymást 25 percen keresztül ebben a véres, zúzós küzdelemben, a meccset végül Poirier kondija nyerte meg (pontozással), szimplán több üzemanyag maradt a tankjában.

Mindkét bunyós már az elején világossá tette a másik számára, hogy nyerni akar, röpködtek a fej-, test-, és comb-körívek.
A második menet, ha lehet, még eseménydúsabbra sikerült, már csak a sodrófával, palacsintasütővel nem gyepálták egymást a versenyzők, vadnyugati ütésváltás mindkét oldalról.
Nem szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk az összefoglalót:


"Bíztam a csapatomban, és a képességeimben, és behúztam még egyet"
- nyilatkozta Poirier, aki egyébként a Khabib Nurmagomedov ellen 2019 szeptemberében vívott vesztes meccse óta először lépett be az oktogonba.

Mindkét harcost a helyi kórházba szállították kivizsgálásra a meccs után, távozása után Hooker az Instagramon osztotta meg (teljesen őszinte, korrekt módon) a gondolatait:
"Gyors üzenet minden támogatómnak. Poiriernek jár a kredit, jobb volt mint én, nincs kifogás, nincs bűntudat...Kivizsgáltak, minden rendben van, csak egy pár öltés a szememnél, de ez egy ilyen játék..."

Forrás: MMAjunkie
Fotók: MMAMania