Nurmagomedov GSP-nek: Küzdj meg velem, mielőtt visszavonulsz
2019. február 21. 11:43

Nurmagomedov GSP-nek: Küzdj meg velem, mielőtt visszavonulsz

Georges St-Pierre minden valószínűség szerint a csütörtöki, montreali sajtótájékoztatón jelenti majd be visszavonulását. Ez a hír szerdán végigsöpört a teljes MMA világon.

Legalább egy harcos reménykedik benne, hogy a korábbi váltó- és középsúlyú bajnok annyira elhalasztja a döntését, hogy egy meccsre még visszatérjen az Oktagonba.

 

A UFC könnyűsúlyú bajnoka, Khabib Nurmagomedov, aki korábban már bejelentkezett egy összecsapásra a jövőbeli Híressége Csarnoka tag ellen, szerdán ezt egy tiszteletteljes kihívás formájában az Instagramon is megerősítette.

 

„Csináljuk meg novemberben.” – írja a posztban. „Azt az összecsapást követően visszavonulhatsz. A te küzdelmeiden nőttem fel és csak tisztelni tudlak és azt hiszem ezt meg is mutattam, amikor Moszkvában jártál. De megtisztelő lenne számomra, ha megosztozhatnék az OKtagonon minden idők egyik legnagyobb harcosával.”

 

A veretlen Nurmagomedov 155 fontban küzdene meg St-Pierre-el, mely lehetőséget adna GSP-nek, hogy ő legyen a UFC első bajnoka, aki három különböző súlycsoport bajnoka volt. De emellett felajánlotta, hogy 160 fontban csapjanak össze, mivel tudja, hogy GSP sosem küzdött még olyan kis súlyban, mint a 155 font.

 

"Legyen 155 font, vagy legyen neked 160, mert még sosem voltál 155-ben.” – folytatta üzenetében Nurmagomedov. „Nos, a te döntésed, hogy 155 vagy 160, Montreal, NYC, Moszkva vagy Abu Dhabi. Küldd el nekem a helyszínt Barátom.”

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu