Se McGregor, se Khabib nem jelenik meg a tárgyalásukon!
2019. január 29. 18:47

Se McGregor, se Khabib nem jelenik meg a tárgyalásukon!

A UFC két harcosa, Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov sem lesz jelen a keddi meghallgatásukon a Nevadai Sportolói Bizottság előtt, miután egyezségre jutottak a UFC 229 utáni verekedést illetően.

A megállapodásról először a Las Vegas Review-Journal írt.

 

Az egyezmény tartalma még nem látott napvilágot, McGregor és Nurmagomedov védőbeszédei helyett ez alapján dönt majd egy öt tagú ítélőszék. Nurmagomedovval együtt Abubakar Nurmagomedov és Zubaira Tukhugov is ilyen formában kerülik el a meghallgatáson való személyes részvételt.

 

McGregor és Nurmagomedov is időszakos felfüggesztést kapott a szóban forgó, október 6-i, T-Mobile Arenában történt eset miatt. Nurmagomedov negyedik menetes győzelmét követően a könnyűsúlyú bajnok elhagyta a ketrecet és összetűzésbe keveredett McGregor egyik emberével, Dillon Danis-szel. Mindeközben a ketrecben McGregorral került szembe Abubakar Nurmagomedov, Tukhugov és Esedulla Emiragaev.

 

Minden, az összetűzésben részt vevő harcos várhatóan eltiltást és/vagy pénzbírságot fog kapni.

 

Keddre idézése van még a UFC kisnehézsúlyú bajnokának, Jon Jones-nak is. Őt a közelmúltban újra felmerült doppingügyei miatt hallgatja majd meg az állami sportolói bizottság.

 

Jones versenyzési engedélyt szeretne kapni a NAC-tól és így megvédhetné címét Anthony Smith ellen a UFC 235 fő eseményének keretein belül, melyre a tervek szerint március 2-án, a Las vegasi T-Mobile Arenában kerül majd sor.

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu