T.J. Dillashaw is bejelentkezett egy Mayweather elleni bokszmeccsre
2019. november 27. 20:35

T.J. Dillashaw is bejelentkezett egy Mayweather elleni bokszmeccsre

T.J. Dillashaw nevét is fel kell írnunk azon harcosok közé, akik megküzdenének Floyd Mayweatherrel.

Az ESPN-en az Ariel Helwani’s MMA Showban beszélgettek a UFC kétszeres bajnokával, T.J. Dillashaw-val, aki pozitív doppingtesztet produkált, ezért kétéves felfüggesztését tölti, de már most a visszatérésen gondolkozik.

 

Mayweather nemrégiben bejelentette, hogy Dana White-tal közösen dolgozva visszatér, ezért Dillashow úgy gondolja, hogy 2021. január 18-i visszatérésére pont megfelelő állapotba kerülne egy bokszmeccsre ellene.

 

„Mayweather egy jól támadó UFC sztárt akar” – részletezte terveit Dillashaw. „Van egy teljes évem, hogy újraépítsem magam és ökölvívóvá váljak. Edzhetek a Lomancsenkókkal és Terence Crawfords-szal – nem fog tudni kifárasztani és legyőzni a kardióm miatt. Szerintem ez egy érdekes meccs. Szeretném a Mayweather meccset és kicsit sem a pénzért – csak a tény miatt, hogy bebizonyítsam, hogy bennünk, UFC harcosokban is megvan minden, ami a ringben szükséges.”

 

Dillashaw, akit több alkalommal is láttak az ökölvívó Világbajnokkal, Vaszil Lomacsenkóval edzeni, úgy gondolja, hogy mindene megvan ahhoz, hogy felkészüljön egy bokszmeccsre és magabiztosan állítja, hogy jól fog teljesíteni.

 

„Szerintem Conor McGregor jó munkát végzett és megmutatta, mire képes és hogy a mi mozdulataink furcsák és kemény dolog [a bokszolóknak] ezekkel bármit is kezdeni és ezeket magam is tapasztaltam az ökölvívás világában” – folytatta Dillashaw. „Elmegyek és Joel Diaznál edzek majd. A Lomancsekókkal edzek majd. Láttam Terence Crawford táborát. Szerintem ez egy nagyon izgalmas dolog lenne, ha részese lehetnék és időm is lenne rá.”

forrás: mmajunkie.com


Küzdősportban támogatónk a profight.hu