UFC Rochester: dos Anjos vs. Lee
2019. március 22. 11:06

UFC Rochester: dos Anjos vs. Lee

Két korábbi meghatározó könnyűsúlyú harcos váltósúlyban vív meg egy kulcsfontosságú mérkőzésen New Yorkban.

Rafael dos Anjos és Kevin Lee 170 fontban mérik majd össze erejüket május 18-án, a UFC Rochester fő eseményén a Democrat & Chronicle hivatalos forrásból származó információi szerint. Ez az összecsapás lesz Lee első váltósúlyú fellépése az Oktagonban.

 

Dos Anjosnak (28-11) pedig ez lesz sorozatban a hatodik meccs, melyet váltósúlyban vív hosszadalmas könnyűsúlyú pályafutását követőn. Mérlege új súlycsoportjában 3-2, melyből utolsó kettő a vereség, de azokat a meccseket nem kisebb nevek ellen bukta el, mint Kamaru Usman és Colby Colvington (mindkét mérkőzés egyhangú döntéssel ért véget).

 

Lee (17-4) ideiglenes bajnoki címet szerezhetett volna könnyűsúlyban Tony Ferguson ellen, aki azonban jobbnak bizonyult nála a UFC 216 estéjén, 2017 októberében. Lee-nek komoly gondokat okozott az utóbbi időben versenysúlyba kerülni annyira, hogy áprilisban rosszul is mérlegelt Edson Barboza ellen. Lee legutóbbi összecsapását Al Iaquintana ellen vívta, ahol dos Anjoshoz hasonlóan egyhangú döntésben alul maradt.

 

A UFC Rochesterre a New yorki Rochesterben, a Blue Cross Arenaban kerül majd sor, a főkártya eseményeit pedig az ESPN+ közvetíti majd.

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profigth.hu