Random Bunyók #1
2021. január 06. 15:49

Random Bunyók #1
Új rovattal jelentkezünk! :)
A Random Bunyók rovatban olyan nem hivatalos/hivatásos bunyókkal foglalkozunk, amik olykor-olykor, akarva-akaratlanul bekövetkeznek az életben. 
Egy tökéletes világban ezek az események a dojo-ban, edzőteremben maradnának, és természetesen szerintünk is MINDEN ESETBEN ott lenne csak helye az ilyesminek. Világunk azonban  messziről sem tökéletes, így néha előfordul, hogy a párbeszéd, az emberi kommunikáció határai vészesen beszűkülnek, és ezen a szűkös kereten áttörnek az indulatok.

Nos, a seattle-i HIMSA nevű heavy metal együttes énekesénél akkor szakadt el végleg a cérna a Hell's Kitchen klubban Tacoma-ban, amikor egy nemkívánatos személy, már hosszú percek óta verbálisan, és nem verbálisan is inzultálta a közönség tagjait, és magát a zenekart is. 
Sokat nem  ̶s̶z̶a̶r̶a̶k̶o̶d̶o̶t̶t̶ teketóriázott a történet főhőse, a mikrofont lecsapva beugrott a nézők sorai közé, és egy nem túl szépen kivitelezett, cserébe hatásos
(főleg jobb egyenes - horog) kombival a negatív főhős tudtára adta, hogy a magatartása elégtelen.

A kommentszekcióból kiderül, hogy a fogadó fél valóban seggfej módon viselkedett, szóval "karmagyorsítása" indokolt volt!
1:30-nál indul a derbi...
:)