Színészek és a küzdősport
2021. január 05. 12:06

Színészek és a küzdősport
Csapó #6
Mark Wahlberg
Nem lesz túl nehéz kitalálni, nagyon bírjuk Wahlberg-et!
Rettenetesen komoly munkamorál, fegyelem, kitartás, kellő mennyiségű "street credit" (magyarul az élet iskolája...pfff), családapaság, boxolói véna, és még sorolhatnánk. 

Az idén 50 éves bostoni születésű filmsztár, producer, zenész, stb... bőven kivette a részét a bajból Boston utcáin tiniként, sőt, még a huszas éveiben is. Nééémi rasszista mellékvágány is becsatlakozott abban az időben az életébe, amit szerencsére felnőtt korára teljesen kinőtt. 
Rengetegszer került bajba, egyszer kispadra is került 45 napra, amit mondhatni megúszott, hiszen 2 évre ítélték el.
Igazi rosszfiú volt, amin nem is csodálkozunk annyira, hiszen kilencen (!) voltak testvérek, és katolikus nevelést kaptak, ami egy elég komoly robbanó elixír alapanyagai.

Egészen fiatalon próbálkozott a "zenéléssel", amit azért mostanra megbocsátottunk neki :)
Ki emlékszik?Filmográfiáját meg sem kíséreljük itt lehozni, főszerepes filmjeinek száma jóval 50 fölött, biztosan mindenki látott már legalább egyet.
Van jobb, van gyengébb alkotás is karrierje során, de az biztos, hogy színészként elképesztő teherbírású, és rendkívül fegyelmezett.
Biztosak vagyunk benne, hogy a tini évei alatt összehordott  ̶s̶z̶a̶r̶t̶ karmát igyekszik ily' módon ledolgozni, és BÁRCSAK minden ember így tenne a világon. (Óriás respekt!)
Ami érdekesség, hogy producerként részt vett többek között az HBO saját gyártású dráma sorozatának, a Boardwalk Empire 1-4 szezonjának elkészítésében. A sorozat a '20-as években, Atlantic City-ben játszódik a szesztilalom bevezetésének idején, az akkori legendás gengszterek életét mutatja be. Lucky Luciano, Al Capone, stb, stb... 

Magánéletében (is) felelősségteljes, családapa, férj.

Amiért írunk most róla, az pedig igazából (amellett, hogy nagyon csípjük) azért van, mert a kölyökben van egy jó adag ökölvívó véna, amit nyilván hülyeségekre pazarolt el fiatal(abb) korában, viszont ha komolyabban vette volna, talán még profi atlétaként is elérhetett volna dolgokat. 
Nézzétek csak, hogy pakolja a kezeit:Fotó: new arena