The Undertaker a Joe Rogan podcast-ben
2021. január 26. 16:27

The Undertaker a Joe Rogan podcast-ben
A sírásó civilben
Azon ritka pillanatok (órák) egyike ez, amikor a '90-es évek egyik legnagyobb pankrátor szupersztárja órákig beszél, és kiderül, hogy igazából tök normális!
Nyilván az amcsi profi pankráció lényege a cirkusz, a látvány, a szórakoztatás, ennek megfelelően minden atlétának megvoltak a maguk személyiség jegyei.
Undertaker misztériumához hozzátartozott többek között az is, hogy soha nem szólt EGYszót sem, csak úgy nézett, mint maga a HALÁL. :)
Imádni való volt, a kölykök rettegtek, a felnőttek örjöngtek, óriási karakter!

Nemrég hivatalosan is visszavonult. 35 év a szakmában, főleg az ő szakmájában komoly nyomokat hagyott, vagy inkább komoly rombolást végzett az amúgy sem mai csirke fizikumon. Elég vicces, az adás 3 órájában gyakorlatilag végig szóba kerülnek a sérülések, soha nincs vége. Olyan, mint amikor a háborús veteránok sorolják, hogy mi-hol sérült le/meg.

A legkülönbözőbb dolgok, a szemüregtől elkezdve váll, mellizom-leszakadás, mindkét csípő fémből, stb...
Elképesztő. 
Azért is érdekes ez, mert az embernek megvan az a prekoncepciója a pankrációval kapcsolatban, hogy az egész TELJES mértékben cirkusz, alig érnek egymáshoz, stb...
Nos, ez egyáltalán nem így van, olyannyira nem, hogy nincs is olyan senior atléta, aki nem lenne teljesen rottyon. Nézzétek csak meg Hogan-t manapság, hogy vonszolja magát!
Nem is beszélve az olyan minden napos balesetekről, amikor nem úgy sikerül egy megrendezett mozdulat ahogy kellene, és ilyenkor komoly balesetekkel kell számolni. Illetve gondoljunk csak bele, hogy míg pl egy profi UFC bunyós, vagy boxoló a teljes karrierje során kalapál össze 50-100 bunyót, amelyek közül vannak olyanok, amik csupán percekig tartanak, addig egy profi pankrátor egy évad alatt rendez le ennyit, vagy sokkal többet. Mark William Calaway, azaz The Undertaker a profik között is profi, több mint 30 aktív évvel a háta mögött.
Vicces, összefüggő beszédű, remek dumapartnernek bizonyul, szinte nem is látszik rajta az élet. Remek fizikai-szellemi formában van.

Angolosok előnyben.
Aki élte valaha, vagy most is éli a pankrációt, ne hagyja ki az adást!

Fotó: The Sun