A hétvégén Kempo Világkupa Százhalombattán
Esemény időpontja: 2013. április 05. 00:00

A hétvégén Kempo Világkupa Százhalombattán
50 klub mintegy 350 sportolója vesz részt várhatóan az április 5. és 7. között rendezendő Nyílt Kempo Világkupa és XI. Juhász Ferenc Emlékversenyen. A rangos nemzetközi viadalt Százhalombatta látja vendégül.
Profight: Karate ruhák széles választéka!

13 ország, 50 klub, 350 versenyző és 650 nevezés - előzetes adatok a most hétvégén tartandó Nyílt Kempo Világkupa és XI. Juhász Ferenc Emlékversenyről. A háromnapos eseménynek a százhalombattai sportcsarnok ad otthon április 5. és 7. között. Az év egyik legnívósabb hazai kempo tornáján 8 versenyszámban mérik össze tudásukat a harcművészek: kata, fegyveres kata, szinkron kata, speciális kata (fogyatékkal élők számára), önvédelem, light-contact, chikara kurabe, knock-down, full-contact, MMA, törés.

Kempo Világkupa Százhalombattán
Nyílt Kempo Világkupa

A Magyar Kempo Válogatott tagjainak nem csupán remek versenyzési lehetőséget kínál a battai Világkupa, de jó erőfelmérőként is szolgál majd, mivel néhány héttel később a törökországi kempo világbajnokságon is részt vesznek a hazánkat képviselő sportolók.

A battai Világkupa eredményei nyomonkövethetőek lesznek a Magyar Kempo Szövetség hivatalos web-, illetve Facebook-oldalán.

További információk:
www.hungariankempo.hu


Pecsuvácz Péter
Pecsu Press