DUNAHARASZTI KEMPO - 10 ÉVE A SPORT SZOLGÁLATÁBAN
2013. január 12. 17:37

DUNAHARASZTI KEMPO - 10 ÉVE A SPORT SZOLGÁLATÁBAN
December 29-én tartotta meg a Dunaharaszti Kempo Sport a 2012-es év végi vacsorával egybekötött szakosztályévzárót. Az évzáró rangját emeli a meghívott vendégek részvétele is.
Lacza Ádám Illés a Magyar Kempo Szövetség elnöke, Lovász Gábor a Magyar Kempo Szövetség technikai vezetője, Juhász Sándor az Országos MMA ( ketrecharc ) Szövetség elnöke, Priskin Pál az Országos MMA Szövetség vezetőedzője
Höhts Zsolt a Dunaharaszti Fény ABC és Télapók boltja tulajdonosa, Bakos Attila Nádas Söröző és a Bázis Söröző tulajdonosa, és nem utolsó sorban Szalay László Dunaharaszti Polgármestere.

Profight: Karate ruhák reklám áron!

A gyűlés Így kezdődött....... 10 éve már!!! 2002-ben egy pár sráccal úgy gondoltuk hogy együtt edzünk egy jót. Számomra megható gondolatok ezek, valaki már nem is él azok közül. Az egyesület azóta már nyert 12 Világbajoki Címet ( Kempo full A, B, Wushu, ) 1 Profi MMA Világbajnoki Címet, 1 Európa Bajnoki Címet ( Kempo ) 1 Profi MMA Európa Bajnoki Címet, 1 Interkontinentális Kisvilágbajnoki Címet, számtalan Profi Nemzetközi MMA és K-3 győzelmeket, Magyar Bajnoki győzelmeket, nagyon sok Szuperfight győzelmeket és még nem beszélve az ezüst és bronzérmekről.

2012-ben nagyot arattunk. 20 versenyen indultunk, 2 edzőtáborban vettünk részt, és 2 harcművészeti bemutatót tartottunk, nyertünk 7 Világbajnoki aranyat, 3 Világbajnoki ezüstöt, 1 bronzot, 13 Nemzetközi és hazai Profi MMA győzelmet arattunk, 8 Amatőr MMA mérkőzést nyertünk, ezen felül még 8 Országos Bajnoki győzelem ( Kempo ), 19 ezüstérem ( Kempo, MMA, Profi K-3 ). Még felsorolni is sok!!!
Legeredményesebb versenyzőnk maga az alapító Felföldi Szabolcs, utána Szombat Patrik, nem szabad a névsorból kihagyni Bagdi Tamást és Herbák Istvánt sem. És ez még nem minden!

Felföldi Szabolcs
Felföldi Szabolcs

2012 december 21-én, az Országos MMA Szövetség megválasztotta Felföldi Szabolcsot a szövetség Alelnökévé, és a Bírói Testület Elnökévé. December 22-én szintén Felföldi Szabolcs lett az Év Kempo Versenyzője 2012-ben, és egyben kinevezték a Magyar Kempo Válogatott edzőjévé! Óriási diplomáciai siker.

Elégedetten hajthatjuk hátra a fejünket végre az eredményeket tudván, de nem tesszük. Még dec. 29-én szombaton is edzettünk, de már január 2-án reggel 7.00-kor már nyílt az edzőterem ajtaja. Ez az ajtó nyitva áll mindenki szánára az legyen sérült vagy egészséges, kemény vagy puhány, sovány vagy kövér.
Lépd át a célodat, tanulj hibáidból, és változtass! Soha ne félj a holnaptól, harcolj mindig önmagadért.

Igazi harcos leszel!

Címünk: Dunaharaszti Fő út 47 ( Felföldi-Gumi ) Pitbull-Kempo-Sport Edzőterem

Tel:06-30-9902-354, 06-24-460-164

web: felfoldiszabolcs.hu

Felföldi " hegylakó " Szabolcs

Dunaharaszti Kempo Sport