Figyelem! Elindult a Profight!!!
2012. január 06. 21:01

Figyelem! Elindult a Profight!!!
A Fight.hu ezentúl, nemcsak hírportálként fog üzemelni, hanem a jövő héttől megnyílik webáruháza is Profight néven. A kedves olvasók és vásárlók több száz harcművészeti termék és számos kiegészítő közül válogathatnak kedvükre.
A Fight.hu oldalt igyekszünk minél több szolgáltatással és hírrel napról-napra, hétről-hétre ellátni, hogy a lehető legszélesebb körben kiszolgáljuk a különböző harcművészetek szerelmeseit.
A termékek között kutatva, találunk Saman, Manto, Venum, Noris, Bad Boy, Adidas, Rucanor, Kensho, Tokaido felszereléseket, amik minden igényt kielégítően szolgálják a küzdősportokat aktívan vagy hobbiszerűen művelő látogatókat.

A Saman termékek hazánk egyik legnépszerűbb és legdinamikusabban fejlődő márkája, ami gyakorlatilag minden harcművészeti ágban képviselteti magát. Termékeik kiváló minőséget és baráti árat képviselnek a nemzetközi piacon.

Profight.hu - Saman termékek
Saman termékek

A Manto, Venum, Bad Boy triót, azt gondolom nem kell bemutatni az MMA vagy a Grappling szerelmeseinek, hiszen termékeik a legmagasabb minőséget és dizájnt prezentálják, ezért több UFC harcos kedvelt márkái.

Profight.hu - Venum termékek
Venum termékek

A Noris termékek szintén komoly minőséget képviselnek, főleg a Judo területén jeleskednek, hiszen ruháik IJF logóval vannak ellátva, több nemzetközi versenyző is ebben a ruhában lép tatamira.

Profight.hu - Noris termékek
Noris termékek

A Tokaido a karate területén bizonyít. Felszereléseik WKF minősítéssel bírnak, így mindenképpen elit kategóriát képviselnek.
A különböző izületvédők, kiegészítő felszerelések és egyéb sportfelszerelések területéről a jó nevű Rucanor márka gondoskodik.

Profight.hu - Rucanor termékek
Rucanor termékek

Ezekről és még sok más felszerelésről a Profight.hu weboldalon tájékozódhat!

Jó böngészést kívánunk!