Harcművészeti Világkupa Magyarországon
Esemény időpontja: 2013. október 09. 00:00

Harcművészeti Világkupa Magyarországon
Fergeteges harcművész bemutatók, fegyveres formagyakorlatok, pusztakezes Knock Down karate, kesztyűs Sanda Kung-Fu küzdelmek, japán és koreai eredetű stílusok, egyszóval egyedülállóan izgalmas sportcsemege vár mindazokra, akik október második hetében ellátogatnak a XIV. Harcművészeti Világkupára, melyen első ízben a knockdown is lesz...
Profight: Karate ruhák széles választéka!

XIV. IMAF Harvművészeti Világkupa 2013. Érd - Törökbálint október 9-13.


TEST ÉS LÉLEK EGYSÉGE

A keleti harcművészetek legjobbjai találkoznak október második hetében Érden, a Sportcsarnokban. Az 1989 óta kétévente megrendezésre kerülő Világkupa mindig nagy esemény, bárhol is rendezik. Hazánk utoljára 1999-ben adott otthont a rangos nemzetközi sportparádénak. Az idei világverseny különlegessége, hogy a rendezvény fővédnöke Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke. Érden számos világhírű mester is jelen lesz, így többek között Dr. Che Cheng Chiang, Dr. Robert Lyons Sifu és Shi Xing Hong is (a kínai ShaoLin templom 32. generációs szerzetese). A Világkupát a Shaolin 20 Jubileumi Show vezeti fel (október 9. Törökbálinti Művelődési Ház). Október 11-én, Érden számos különleges versenyszám ígér egész napos látványos kikapcsolódást. 12-én, szombaton először az elődöntőket, majd 18.00-tól a nagymesterek bemutatóját élvezheti a a közönség,13-án, vasárnap pedig a Világkupa döntőkre és további kategóriákra kerül sor. A 4 napos programot harcművészeti workshopok és Budó Gála színesítik, így minden korosztály megtalálja a neki legmegfelelőbbet (lásd csatolt sajtóanyag).

Harcművészeti Világkupa Magyarországon, 2013
14 év után ismét hazánkban...

PROGRAMOK ÉS SZTÁROK

A műsorszámok között a közönség felhőtlen szórakoztatását Vajtó Laci, „a vérbeli szpíker", a főzőversenyek és gyereknapok sztárja, a bor, a pálinka, a cseresznye, a kocsonya, a palacsinta, a demizson, a forralt bor és tepertő fesztiválok vájt-fülű házigazdája garantálja. Ő a rendezvény arca, hangja, lelke. Az ismert rádiós műsorvezető és fáradhatatlan showman elárulta: a különleges rendezvénysorozat idején minden a Kung-Furól szól, s a versenyek közötti szünetben nem csak a sportrajongók, hanem minden ide látogató megtalálja a számítását. A családi programok, ShaoLin játszóházas foglalkozások és vetélkedők mellett fantasztikus látványos harcművész-bemutatók várják az érdeklődőket. A szervezők a rendezvényre várják Növényi Norbert világbajnokot, Baló Júlia írót, a Rippel fivéreket, Bíró Icát, Harsányi Leventét és Kovács Áront és még számos ismert média személyiséget. Érdemes tehát október második hetében Érdre látogatni, mert az itt eltöltött órák, napok felejthetetlen pillanatokat szereznek minden korosztálynak!


XIV. Harvművészeti Világkupa

A Knockdown szabályrendszer küzdelmei október 12-én, szomaton kerülnek sorra, gyermek, serdülő, ifi, junior, felnőtt és senior életkorúak részére, A,-B,-C kategórában, KATA és KUMITE versenyszámokban.

Knockdown kategóriában nevezés: október 09. harcmuveszszovetseg@gmail.com

TOVÁBBI INFÓK - NEVEZÉSI RÉSZLETEK: KALMÁR ÁRPÁD 06 20 4272148 HARCMUVESZSZOVETSEG@GMAIL.COM

Kalmár Árpád