Herceghalmi Kempo Utánpótlás Kupa - Itt születnek a bajnokok
2017. november 15. 15:59

Herceghalmi Kempo Utánpótlás Kupa - Itt születnek a bajnokok
Ötödik alkalommal rendezték meg azt a Herceghalmi Kempo Utánpótlás Kupát, amely évről évre felkarolja a kezdő harcosokat és lehetőséget biztosít számukra, hogy fejlődjenek és tapasztalatot szerezzenek verseny szituációban.
A mostani megmérettetésre a környékbeli kempo egyesületeken kívül Újfehértóról és Budapestről is érkeztek fiatal harcművészek, de a Szlovák Kempo Szövetség is küldött egy csapatot a Pest megyei viadalra.

Szilágyi András szervező, egyben a házigazda klub 4. danos kempo mester elmondta, nagy öröm számára, hogy ma már több olyan világ- és Európa-bajnok, világkupa-győztes kempóka van a magyar mezőnyben, aki anno teljesen amatőrként a herceghalmi kupán kóstolt bele elsőként ebbe a sportba.

A magyar kempósok legközelebbi eseménye a II. Hegyvidék Nyílt Nemzetközi Kempo Kupa lesz december 9-én, a főváros XII. kerületében, amelyre várhatóan szintén neveznek külföldi kempo sportszervezetek is.
Az V. Herceghalmi Kempo Utánpótlás Kupán készült további fényképek megtekinthetőek a Magyar Kempo Szövetség hivatalos Facebook-oldalán.

Pecsuvácz Péter

Felszerelések kezdőtől a profiig a profight.hu-n.