Információk az idei Japán szakmai körútról
2014. március 09. 12:14

Immár több éves hagyományként idén is szervezünk klubtagjaink, és VIP partnereink részére egy szakmai és tradicionális utazást Japánba, a távol-keleti kultúra, az utazás, építészet, konyha, az elektronika, a budo-harcművészetek, és a japán tradíciók megismerése céljából, amelyre ezúton külsős érdeklődők-leendő klubtagok is részt vehetnek.
Az utazás ára nagyságrendileg lényegesen olcsóbb mint az utazási irodák által meghirdetett utak, annál jóval kedvezőbben és személyes magyar nyelvű idegenvezetéssel, illetve rugalmas programokkal és szolgáltatásokkal állunk klubtagjaink és partnereink rendelkezésére, az egészről egy kisfilm is készül, így maradandóan és emlékezetesen tudják megtekinteni az egyes helyszíneket..

A tervezett utazás idén is több japán várost érint, (Tokyo, Kyoto, Osaka, Kamakura, stb) kiemelt programokkal, köztük az idei tokyo-i All-Japan Karate Bajnokság megtekintésével is, de szerepelnek a mellékletben szereplő szentélyek, kolostorok, felhőkarcolók, bevásárló központok, (japán elektronika-szuvenír) edzőtermek, szamuráj kastélyok, templomok, pagodák, köztük a császári palota is.

A tervezett utazás május közepén indul, és 8, -illetve 12 nap hosszú lesz, egyéni választás szerint.

Az utazásról készül egy uti kisfilm is, ahol minden utazó és résztvevő szerepelni fog.

Teljes körű információ:
Telefon: 06-20-427-2148
Email: stabilitas.sport@gmail.com
Facebook: Stabilitas Sport

 

 

Cseresznyefa virágzás Japánban
Cseresznyefa virágzás

Japán programtervezet:
KONICSIVA!

BEVEZETÉSÜL EGY KIS ÍZELÍTŐ JAPÁN NEVEZETESSÉGEIBŐL, ÉS EGY ELŐZETES JAPÁN SZAKMAI UTAZÁSUNK PROGRAMJÁBÓL.

AZ IDEI ÚT 8 -12 NAPOS, SűRűBB ÉS MOZGALMASABB LESZ, MINT AZ EDDIGI UTAZÁSOK (NEM BESZÉLVE ARRÓL, HOGY A VB IDEJÉN EGY 30 FŐS DELEGÁCIÓVAL MOZOGTUNK, MOST VISZONT ANNÁL EGY SOKKAL RUGALMASABBAN KEZELHETŐ ÉS MOZGÉKONYABB 6-8 FŐ FOG UTAZNI), EZÉRT MOST SOKKAL TÖBB HELYSZÍN BELEFÉRHET MAJD AZ ALÁBBI ELŐZETES PROGRAMOKBÓL.

AZ UTAZÁS ELŐTT EGY RÉSZLETES, MINDENRE KITERJEDŐ TÁJÉKOZTATÁST FOGUNK TARTANI JAPÁNRÓL, AZ OTTANI UTAZÁSI, ÉTKEZÉSI, VISELKEDÉSI SZABÁLYOKRÓL ÉS LEHETŐSÉGEKRŐL.

INDULÁS: 8 napos program OKTÓBER 14. HÉTFŐ- korán reggel BUDAPEST FERIHEGY 2.
(LÁSD RÉSZLETES REPÜLÉSI TERV)

ÉRKEZÉS: OKTOBER 15 Kedd reggel TOKIO NARITA AIRPORT (LÁSD RÉSZLETES REPÜLÉSI PROGRAM SZERINT) - TRANSZFER TOKYOBA

HOTEL: IKEBUKURO VÁROSNEGYED, KÖZVETLENÜL A METROÁLLOMÁS KIJÁRATÁNÁL, (SZÁLLÁS REGGELI)

KEDD EGÉSZ NAP: TOKIO VÁROSNÉZŐ PROGRAMOK, BELVÁROS, ELEKTRONIKUS SHOP, FELHŐKARCOLOK, BUDO BOLT, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG, SUVENIR, ELEKTRONIKA, JAPÁN JELLEGű AJÉNDÉKSHOP, STB.

SZERDA: De: ASAKUSA SZENT VÁROSRÉSZ -Kabuki szinház, stb megtekintése+ shoppingolás
Du: UTAZÁS YOKOHAMÁBA-VÁROSNÉZÉS - KÍNAI NEGYED

CSÜTÖRTÖK:hajnalban utazás Shinkanzen- Oszaka: szamuráj vár, Kyoto: templomok, szentélyek: Kiyomizu dera főtemplom és kolostorok- japán kertek megtekintése
éjjel visszautazás Tokyoba

Péntek reggel: UTAZÁS KAMAKURA VÁROSBA (50 KM) (SZAMURÁJ VÁROS) SZENTÉLYEK, KOLOSTOROK, NAGY BUDDHASZOBOR, BEVÁSÁRLO UTCA, SHINTO KAPUK, KARDKOVÁCS... SUVENIR VÁSÁRLÁS, JAPÁN KONYHA, TENGERPART, STB

Péntek du: Akihabara - a modern elektronikai városnegyed megtekintése este: ÉJSZAKAI BELVÁROSI ÉLET, FELHŐKARCOLO TETEJÉRŐL PANORÁMAKÉP, VÁROSNÉZÉS

Szombat- vasárnap: All- Japán Karate Bajnokság megtekintése - Tokyo
Du illetve ebéd szünetben a Császári palota megtekintése

HÉTFŐ 8 napos program vége - hazautazás


Japán utifilm - kedvcsináló az utazásról
ADDIG IS KELLEMES KÉSZÜLŐDÉST A FELKELŐ NAP ORSZÁGÁBA.

SAYONARA!!!

TISZTELETTEL: KALMÁR ÁRPÁD