Karate bemutató Gyulán
2012. augusztus 28. 20:39

Karate bemutató Gyulán
Gyulán, a fürdők és a pálinkafesztivál városában a Nagycsaládosok Országos Egyesületének találkozóján karate bemutatót tartott a Heian Shotokan Karate Egyesület. Az eseményt nagy siker övezte, amit dr. Görgényi Ernő a város polgármestere üdvözölte, aki szintén jártas a karatéban.
Gyulán, a Vár előtti téren rendezte a Nagycsaládosok Országos Egyesülete „Őszi találkozóját". Az egyesület jubileumi, huszonöt éves fennállásának országos méretű rendezvényén a karate is szerepet kapott. Nem csak azért, mert az eseményt dr.Görgényi Ernő polgármester személyében egy karatéka köszöntötte.

Karate bemutató Gyulán
Karate bemutató Gyulán

A Heian Shotokan Karate Egyesület tagjai az embert próbáló délelőtti hőségben igazán színvonalas bemutatót adtak, megörvendeztetve a nagyszámú közönséget. Formagyakorlatok, kötött formai küzdelmek követték egymást felváltva. Torma Béla IV.DAN klubvezető pedig a „bunkai" keretében mutatta be, hogy formagyakorlata valójában milyen támadássorozat elleni védekezést jelentett. A klub nem csak a gyulai és Békés megyei harcművészetet képviselte méltóképen, hanem a neves fürdőváros is büszke lehet rá!

Karate bemutató Gyulán
Küzdelem a vár előtt

Karate bemutató Gyulán
Együtt mozog a csapat


Gregor László, K.T.