Kiválóan sikerült a hétvégi Krav-Maga szeminárium a Honvédban
2013. február 19. 21:49

Kiválóan sikerült a hétvégi Krav-Maga szeminárium a Honvédban
Bulletman kapott rendesen!! Kiváló hangulat, remek szakmai színvonal és lényegretörő technikák jellemezték a Szabó Balázs fémjelezte speciálisan hölgyeknek tartott Krav-Maga szakmai szemináriumát.
Profight: Lábvédők széles választéka!

Február 16.-án szombaton szépen megtelt a Honvéd Judo Tüzér utcai edzőterme, hiszen Szabó Balázs Krav-Maga instruktor élvezetes és látványos technikákkal tarkított szemináriumot vezényelt az ott megjelent hölgyeknek.

Krav-Maga szeminárium Szabó Balázzsal
Csoportkép

Voltak, akik rendszeres Krav-Maga edzés látogatók, de voltak olyanok is, akik csak kíváncsiak voltak, hogy milyen módszerekkel lehet ártalmatlanná tenni egy erőszakos nagydarab támadót és, hogy szerezzenek némi önbizalmat, alkalomadtán merjenek kiáltani, cselekedni egy rázósabb szituációban. Erre a célra a 'Bulletman' nevezetű úriemberek kiváló gyakorlási lehetőséget biztosítottak, amit a harcias amazonok nagy lelkesedéssel gyepáltak.

Bulletman's
Bulletman's - itt még épségben

Bulletman halála
Bulletman - akció közben

Bulletman halála 2
Ahol minden férfinak fáj...

A szépen felépített foglakozás több részből állt. Természetesen a különféle helyzet és páros gyakorlatokra helyezték a legnagyobb hangsúlyt, de Balázs a pszihés felkészítésre (egy jólirányzott sikítás vagy harapás sokszor nyerő stratégia) és a menekülő útvonalak keresésének fontosságára is felhívta a hölgyek figyelmét.

Krav-Maga szeminárium Szabó Balázzsal
Szabó Balázs - Szituációs gyakorlat


K.T.