Méltó ünneplés a jubileumi Karate bálon
2012. december 18. 19:20

Méltó ünneplés a jubileumi Karate bálon
A Magyar Karate Szakszövetség 2012. december 14-én, délután nagyszabású évzáró bankettet szervezett a 40. jubileumi év méltó lezárására, a HM Stefánia palota rendezvény-központban.
Profight: Karate ruhák széles választéka!

Az évzáró rendezvény programjában szerepelt egy két órás gálaműsor, az exkluzív 500 fős színházteremben, amelyen bemutatásra került a karate szinte teljes körü mozgásanyaga, karate technikai elemek, formagyakorlatok, önvédelmi - és törésbemutatók, kiegészítve a három szabályrendszer, - az Ippon shobu, a knock-down és a WKF, látványos karate bemutatóküzdelmeivel.

Karate bemutató
Küzdelem bemutató

 

Törés bemutató
Törés bemutató

A jó hangulatú Gálaműsort követően a patinás Stefánia palotában folytatódott az est,- amelyet Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke nyitott meg, -egy ültetett 200 fős évzáró ünnepséggel, jubileumi megemlékezéssel, és a karate sportért kapott elismerésekkel, amelyet egy felejthetetlen Rippel-Show tett emlékezetessé..

Törés bemutató
...És egy klasszikus - tégla törés pusztakézzel

 

Karate bemutató
...Egy másik klasszikus - Kumite

Az évzáró ünnepség után nagyszabású jótékonysági bállal, állófogadással folytatódott a rendezvény, sok-sok színes programmal, tombolasorsolással, bemutatókkal, amelyet Dr. Simicskó István, Sportszakállamtitkár úr, az esemény védnöke nyitott meg.

Az élő zenés tánc mellett láthattunk régi idők divatbemutatóját, bemutatkozott a Nippon Zengo nevű új japán karate alapokon nyugvó zenés mozgásforma is nagy sikerrel..

Elnökség
Az Elnökség

Az esemény fővédnöke Dr.Hende Csaba, Honvédelmi Miniszter volt.

A rendezvény díszvendégeként üdvözölhettük Vígh László kormánybiztost, Dr. Simicskó István Sportszakállamtitkárt, Dr. Leyrer Richárd MOB alelnököt, Dr. Garamvölgyi László r.dandártábornokot, mint védnököt, Dr. Popper György, a Karate Szövetség tiszteletbeli elnökét, Dr. Galla Ferencet, a TF egykori Küzdősport tanszék vezetőjét, valamint Monszpart Saroltát, Furkó Kálmánt, Balzsai Károlyt, a Rippel fivéreket, és számos ismert közéleti személyiséget...

A rendezvényt egy jó hangulatú, éjfélig tartó bállal zártak le.

Megköszönve megtisztelő figyelmüket,

Kellemes ünnepeket kívánunk.

Tisztelettel: Kalmár Árpád
Főtitkár
Magyar Karate Szakszövetség

A rendezvénnyel kapcsolatos információ, interjúk lehetősége:
Email: mksz@karate.hu
Tel: 06 20 427 2148