Nem pihentek az év végén sem!
2018. január 01. 18:31

Nem pihentek az év végén sem!
December elején Felföldi Szabolcs hihetetlen teljesítménnyel Kempo Európa-bajnok lett a Törökbálinton megrendezett UWSKF Európa Bajnokságán. Ez az új világszervezett összetömöríti végre a Magyarországon kialakult Kempo szervezeteket. Közös összefogással, közös erővel válhat a Magyar Kempo újra és újra sikeres a nemzetközi hadszíntéren. Ennek a közös összefogásnak a neve: Magyar Kempo Szervezetek Szövetsége. 
 

Szabolcsnak két ellenfele volt nehézsúlyban, mind a kettőt első menetes karfeszítéssel mattolta. 
December 9-én Mátészalkán rendezték meg a soron következő Pitbullok a Ketrecben nevű profi, és amatőr K-3, és K-1 gálát. A k-3- ban engedélyezett a földharc is, és kiskesztyűben megy a küzdelem. de a földharc menetideje mindössze 25 mp. Magyarországon nagyon népszerű volt főleg a 2008-2009-es években.

Kzdelem utn

Küzdelem után

A Dunaharaszti Kempo Sport versenyzői közül Kiss Zsolt ( K-1 ), TKO-val kikapott, Halkó Andrásnak nem volt ellenfele, Felföldi Szabolcs pedig a főmérkőzésen pontozásos győzelmet aratott. 

Felfldi Szabolcs a dobog legfels fokn

Felföldi Szabolcs a dobogó legfelső fokán


Ez úton kíván a DUNAHARASZTI KEMPO SPORT minden egyes olvasónak, rajongónak, szurkolónak, sportolóknak, és hozzátartozóknak:

                                                                              EREDMÉNYBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT!