Női önvédelmi szeminárium Bulletman-nel 
Esemény időpontja: 2013. február 16. 00:00

Női önvédelmi szeminárium Bulletman-nel 
Szabó Balázs Krav-Maga civil és rendvédelmi instruktor egy komplex önvédelmi szemináriumot hirdet csak hölgyeknek, amely átfogóan foglalkozik minden olyan helyzettel, amik veszélyt jelenthetnek a nőkre nézve; a megfigyeléstől, a veszély észlelésétől kezdve, a konfliktushelyzet megelőzésén és kialakulásán át egészen a támadás elhárításáig és/vagy ellentámadásig és menekülésig.
A résztvevőknek a szeminárium alatt megtanítjuk, hogyan figyeljenek önmagukra, a környezetükre, hogyan ismerhetik fel az apró, gyanús jeleket, hallgassanak a megérzéseikre, hogyan használják védekezésre a náluk lévő tárgyakat és bebizonyítjuk, hogy nőként is van esélyük akár egy nagyobb támadóval szemben is.

Olyan egyszerű, könnyen adaptálható megelőzési és önvédelmi technikákat sajátíthatnak el, amik hatásosan alkalmazhatók az általában nőket érő tipikusnak mondható támadások ellen.

A megtanult és begyakorolt technikák hatásosságát pedig teljes erővel és biztonsággal kipróbálhatják a támadó szerepét eljátszó kollégáinkon, akik Bulletmanként fogják a munkánkat segíteni.

 

Szabó Balázs szemináriuma
Bulletman támad!

A Bulletman egy tetőtől talpig teljes védőfelszerelésbe öltöztetett edzőpartner. Tehát a résztvevők figyelmét a valós konfliktushelyzet szimulálása során nem fogja elvonni az a gondolat, hogy nehogy megsérüljön a gyakorlópartner. Most a gyakorláskor nem kell és nem is szabad visszafogniuk a hölgyeknek magukat, minden olyan mozdulat vagy mozdulatsor (rúgások, ütések, csípések, harapások, stb...stb..) megengedett, amik elősegíthetik a győzelmet.

 

Szabó Balázs szemináriuma
Bulletman pihen

A szemináriumot mindenkinek ajánljuk, akár került már konfliktushelyzetbe, akár nem; vagy csak szeretné kipróbálni magát, a tűréshatárait feszegetni egy maximálisan izgalmas, de egyben roppant biztonságos helyzetben. 
Szeretettel látunk minden érdeklődőt!

Szabó Balázs szemináriuma
Győzelem Bulletman felett!

Részletek:

Időpont: 2013. február 16., szombat 9:00 - 14:00-ig egy rövid ebédszünettel

Szemináriumot tartja: Szabó Balázs Krav-Maga Expert 2, civil és rendvédelmi instruktor

Ára: 5.000 Ft

Helyszín: Honvéd Judo terem, 1134 Budapest, Tüzér utca 56. 
parkolás az utcán ingyenes, BKV-val is könnyen megközelíthető


Sz.B., K.T.