Nyílt Harcművészeti Szeminárium
2011. október 07. 20:28

Nyílt Harcművészeti Szeminárium
"Nyílt Harcművészeti Szeminárium Budapesten -
Együtt az alkohol, a drogok és a bűnözés ellen"

Tisztelt Harcművészeti Stílus-szövetségek, Klubok,
Kedves Harcművészek, Karatékák!

A Magyarországi Harci Művészetek Össz-Szövetsége - folytatva a hagyományokat- ismét nagyszabású ingyenes Harcművészeti Szemináriumot szervez október 08-án, ismét az angyalföldi aTEREM Harcművészeti Központban.
Az Aterem Harcművészeti központ megnyitása óta szoros munkakapcsolatban dolgozik a Harcművész Szövetséggel, rendszeresen helyt ad a rendszeres szövetségi üléseknek, szemináriumoknak, gáláknak és versenyeknek.

Az egyik ilyen kezdeményezés a szövetség részéről, ez a nyílt-ingyenes- harcművészeti szeminárium-sorozat, amelyek betekintési lehetőséget biztosít a különböző harcművészetek mozgásanyagába, filozófiájába, küzdelmi rendszerébe.

Aikido
Aikido

A rendezvényen bemutatkozhatnak a különböző Magyarországon található harcművészetek, vezető mestereik edzései, nyílt foglalkozásai által.

Az ingyenes harcművészeti szeminárium sorozatunkkal egy olyan eszme és filozófia kerül bemutatásra, amely segíti a fiatalok társadalomba való hasznos beilleszkedését, olyan pozitív személyiségjegyek kialakulását, mint tisztelet, fegyelem, szorgalom, alázat, stb., egyúttal síkra szállunk a bűnmegelőzés, az alkohol és a drogok elleni harcban is.

A rendezvényen szeretettel várjuk a magyarországi harcművészklubok, az érdeklődő közönség, valamint partnereink sportolóit, munkatársait is.

Kendo
Kendo

Megköszönve figyelmüket, várva megtisztelő visszajelzésüket, a részvétellel kapcsolatban..

Tisztelettel: Kalmár Árpád
elnök, MHMÖSZ

RÉSZLETES SZERVEZÉSI INFORMÁCIÓK

Szövetségünk 2004 óta szervezi és bonyolítja le ezt a nagyszerű kezdeményezést és a kezdetektől fogva szervezte, összefogta ennek az eseménynek a szervezését.

Az esemény 2011 október 08-án szombaton lesz, az aTerem Harcművészeti Központban / Bp. XIII. Jász u 19/

Az edzések a földszinti teremben lesznek megtartva, 08.00-tól kezdődnek 45-45 perces foglalkozások formájában, az alábbi meghívott harcművészeti ágakban és beosztásban:
08.00-09.00 Aikido
09.00-10.00 Kempo
10.00-11.00 Szabadfogású birkózás
11.00-12.00 Jiu jitsu
12.00-13.00 Judo
13.00-14.00 Shaolin kungfu
14.00-16.00 Karate és egyéb
harcművészetek

A változtatás jogát indokolt esetben a szervezőbizottság fenntartja.

Az összes harcművészet nem fér bele egy nap programjába, ezért szombaton 12 HARCMűVÉSZETI IRÁNYZAT mozgásanyagába tekinthetünk be, akik egy bemutató edzés formájában ismertetik a stílusuk jellemző vonásait, ahol az érdeklődők be is tudnak kapcsolódni a gyakorlatok végrehajtásába, amelyet követően még részletesebb információkat is kaphatnak az adott harcművészeti stílus konkrét edzéseiről és az edzőtábori lehetőségekről, stb..

Az aTerem harcművészeti Központ egyébként közel 30 féle harcművészeti és küzdősportnak ad otthont, most is szeretettel várja a szemináriumra a különböző harcművészetek gyakorlóit és az érdeklődőket.

 

Kyokushinkai
Kyokushinkai

VÁRJUK TEHÁT A MAGYARORSZÁGI HARCMűVÉSZETI SZÖVETSÉGEK ÉS A MAGYAR KARATE SZÖVETSÉGEN BELÜLI KLUBOK SPORTOLÓIT ÉS VERSENYZŐIT, VALAMINT A HARCMűVÉSZETEK IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKET, AKIK A HARCMűVÉSZETEK EGY IGEN SZÉLES SPREKTUMÁVAL IS TALÁLKOZHATNAK MAJD A BUDO SZEMINÁRIUMON.

SZÖVETSÉGÜNK A BÉKÉS EGYMÁS MELLET ÉLÉS, VALAMINT EGYMÁS HARCMűVÉSZETÉNEK MEGISMERÉSE, A BARÁTSÁG ELMÉLYÍTÉSÉN TÚL SZERETNE FELLÉPNI KORUNK EGYIK LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJA ELLEN IS.

Az esemény nem titkolt célja, hogy a küzdősportokon keresztül igyekezzünk a fiatalokat a lehető legjobb irányba terelni, egy helyes perspektívát mutatva a harcművész-társadalom együtt lépjen fel a tanuló és sportoló ifjúság érdekében az alkohol, a drogok és a bűnözés ellen.


Várunk mindenkit szeretettel!

Tisztelettel: Kalmár Árpád
a Mo-i Harci Művészetek Össz-Szövetségének elnöke
Tel: 06-20-4272148 harcmuvszov@mconet.hu